Το 4ο 12/Θ Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 12.00 μ.μ. θα δοθούν στους γονείς και κηδεμόνες οι έλεγχοι προόδου των μαθητών του πρώτου τριμήνου του σχολικού έτους 2016-17.
Παράλληλα οι γονείς των μαθητών της Α΄ και Β΄ τάξης θα ενημερωθούν από τους δασκάλους των τάξεων για την πρόοδο των παιδιών τους.
Οι γονείς και οι κηδεμόνες του Β1 τμήματος να παραμείνουν στο σχολείο σε συνάντηση με το διευθυντή του Σχολείου στις 12.30 μ.μ..
Τα μαθήματα για όλα τα παιδιά θα λήξουν στις 12.00 μ.μ.

Το Ολοήμερο Τμήμα θα λειτουργήσει κανονικά.

Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016, οι μαθητές του σχολείου μας θα παρακολουθήσουν στο Κέντρο Πολιτισμού, τη χριστουγεννιάτικη ταινία «Τα παιχνίδια του Αη – Βασίλη». Η τιμή του εισιτηρίου είναι 3 ευρώ και η συμμετοχή των μαθητών είναι προεραιτική.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διαρκείας για το Χαμόγελο του Παιδιού, τη Μητρόπολη και το Σύλλογο Ελπίδα. ΄Οσοι επιθυμούν να προσφέρουν, τα τρόφιμα θα συγκεντρωθούν στο Σχολείο μέχρι την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016.

Τέλος με την ευκαιρία των γιορτών, ευχόμαστε σε όλα τα μέλη της σχολικής μας κοινότητας «Χαρούμενα Χριστούγεννα» και ευτυχισμένο το νέο έτος.

Ο Διευθυντής

Φώτιος Χρ. Μπαζάκας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.