Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο δήμαρχος Αγκυρας θέλει όλο το Αιγαίο -Ο χάρτης με τα νησιά που είχε βάλει στο Τwitter

15 Δεκεμβρίου, 2016 by Σταματίνα

H φάση των «32» του Europa League, όπως φαίνεται, θα έχει και πολιτική διάσταση, μιας και ο πρόεδρος της ομάδας, δήμαρχος της Αγκυρας και προσωπικός φίλος του Τούρκου προέδρου, ουκ ολίγες φορές έχει προκαλέσει με τις δηλώσεις του.

Ο Μελίχ Γκιουκτσέκ, που είναι και ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας που θα συναντήσει τον Ολυμπιακό στη φάση των «32» του Europa League, εκλέγεται από το 1994 αδιάλειπτα δήμαρχος και είναι προσωπικός φίλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Το 2011 ίδρυσε την ομάδα την οποία και ονόμασε Οσμάνλισπορ, δηλαδή Οθωμανική Αθλητική Ενωση. Η ομάδα προέκυψε από την επανίδρυση της ιστορικής ομάδας της τουρκικής πρωτεύουσας Ανκαραγκιουτζού. Ονομα με τίτλο της παλιάς αυτοκρατορίας δεν θα μπορούσε να δώσει κανένας πρόεδρος ομάδας όταν στην Τουρκία επικρατούσαν οι στρατηγοί, καθώς η οποιαδήποτε αναφορά στο οθωμανικό παρελθόν ιστορικά ήταν απαγορευμένη.

Ο πρόεδρος της ομάδας τον περασμένο Οκτώβριο ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πιο συγκεκριμένα στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, χάρτη στον οποίο εμφανίζονταν όλα τα ελληνικά νησιά, από τη Θάσο μέχρι την Κρήτη και τα Κύθηρα μέχρι τη Ρόδο και τη Λέσβο, ως πρώην τουρκικά νησιά.

Μάλιστα, όπως σημειώνει περιήλθαν στην Ελληνική Δημοκρατία με τη Συνθήκη της Λωζάννης. Ο ίδιος σχολιάζει: «Εξαιτίας της Συνθήκης της Λωζάννης, τα μπλε νησιά που φαίνονται παρακάτω δόθηκαν στην Ελλάδα. Μην ξεχνάτε πως κάποιοι χαρακτηρίζουν τη Λωζάννη νίκη».

Ωστόσο, στο διαδίκτυο τον χλεύασαν δεκάδες Τούρκοι, καθώς ο χάρτης που δημοσίευσε ήταν του «Estamos Travel» με έδρα το Κουσάντασι, που είναι τουριστικό γραφείο στην Τουρκία και δείχνει τα νησιά που οργανώνει τουριστικές εκδρομές.

Ο πρόεδρος και δήμαρχος πιστεύει και σε δυνάμεις όπως τα τζίνια, καθώς έχει υποστηρίξει πως ο ιμάμης Φετουλάχ Γκιουλέν που κατηγορεί ο πρόεδρος Ερντογάν ως υποκινητή του πραξικοπήματος- έχει στη διάθεσή του τζίνι και μέσω αυτών καταφέρνει να σκλαβώνει ανθρώπους.

iefimerida


loading…

This entry was posted on Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου, 2016 at 23:11 and is filed under ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply