Μία δυσάρεστη εμπειρία είχαν οι Ιάπωνες δημοσιογράφοι που βρέθηκαν στο Κρεμλίνο, ενόψει της επίσκεψης του Βλαντιμίρ Πούτιν στο Τόκιο.

Ο Ρώσος πρόεδρος τους υποδέχθηκε μαζί με τον σκύλο που του είχε χαρίσει η Ιαπωνία το 2012. Η Γιούμε, ένα Ακίτα, ήταν κουτάβι όταν έφτασε τη Ρωσία. Πλέον όμως, φτάνει σχεδόν το ύψος του Πούτιν όταν σηκώνεται στα πίσω πόδια της, για να πάρει μία λιχουδιά από τα χέρια του.

Οι δημοσιογράφοι φάνηκαν να φοβούνται τον μεγαλόσωμο σκύλο, σύμφωνα με το Associated Press, ενώ αργότερα ο Πούτιν είπε ότι τρομοκρατήθηκαν.

Παρά την αγάπη που φαίνεται να έχει για την Γιούμε ο Ρώσος πρόεδρος, εκείνη θα πρέπει να κάνει λίγο υπομονή μέχρι να βρει σύντροφο. Την προηγούμενη εβδομάδα Ιάπωνας αξιωματούχος αποκάλυψε ότι η Μόσχα απέρριψε το δώρο που ήθελε να κάνει στον Πούτιν το Τόκιο. Ηταν ένα ακόμη Ακίτα, αυτή τη φορά αρσενικό, ως… γαμπρό για την Γιούμε που του είχε ήδη χαρίσει η ιαπωνική κυβέρνηση.

iefimerida


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.