Την πρώτη θέση κατέλαβε η Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων, που πρόσκειται στη ΝΔ κατά τις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα η ΔΗΚΙΟ λαμβάνει ποσοστό περίπου 34-35% ενώ ακολουθεί η ΠΑΣΚΟ (πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ) με περίπου 20%.

Σε δήλωσή του ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης τόνισε:

«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας στον Πρόεδρο κ. Κώστα Κόλλια και όλα τα στελέχη της Δημοκρατικής Κίνησης Οικονομολόγων για την νίκη της στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Χιλιάδες επιστήμονες Οικονομολόγοι, βρέθηκαν σήμερα στις κάλπες εκλέγοντας νέα διοίκηση στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος. Χιλιάδες είναι αυτοί που επέφεραν στη πρώτη θέση την ΔΗΚΙΟ! Η αποψινή νίκη, αποτελεί νίκη των φιλελεύθερων θέσεων, των θέσεων και των αξιών της ΝΔ και του Προέδρου μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη!»

Πηγές της Πειραιώς, με εμφανή ικανοποίηση ανέφεραν πως «η τακτική που ακολούθησε η ΝΔ με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη και του γραμματέα της ΠΕ Λ. Αυγενάκη για ασφυκτικό «πρέσινγκ» στις «γαλάζιες» παρατάξεις σε όλες τις συνδικαλιστικές αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα, αποδίδει», όπως φάνηκε από τις εκλογές σε ΤΕΕ, ΑΔΕΔΥ, Οικονομικό Επιμελητήριο κλπ.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΞΕΚΑΛΑΚΗ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Κ.Π.Ε. ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ
«Το σημερινό εκλογικό αποτέλεσμα στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος κατέδειξε ότι ο στόχος της Προοδευτικής Παράταξης για αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών από τα κάτω βρίσκει διαρκώς όλο και πιο πρόσφορο έδαφος.

Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση που διεξήχθη μέχρι σήμερα σε πανελλαδικής εμβέλειας αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες οι Παρατάξεις που εκπροσωπούν τον ιδεολογικό μας χώρο επιτυγχάνουν αποτελέσματα πολλαπλάσια της σημερινής κοινοβουλευτικής απήχησης της Συμπαράταξης.
Η ελπιδοφόρα αυτή εξέλιξη επισφραγίζει με τον πλέον εμφατικό τρόπο την αναγκαιότητα για ενότητα και ανανέωση του χώρου σε όλες τις εκφάνσεις της πολιτικής ζωής.

Το δρόμο δείχνουν τα Επιμελητήρια.
Μόνο ενωμένοι, με βάση τις ιδεολογικές μας αρχές & τις ηθικές μας αξίες, γράφουμε ιστορία!!!».

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.