Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και του προέδρου της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Δυτικής Μακεδονίας με τον Υφυπουργό Β. Κόκκαλη

12 Δεκεμβρίου, 2016 by Χρήστος Μίμης


Με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλη Κόκκαλη συναντήθηκαν την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρος Θεοδώρου και ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, περιφερειακός σύμβουλος, Γρηγόρης Γιαννόπουλος, στο πλαίσιο ευρείας σύσκεψης με αντικείμενο τα προβλήματα που αφορούν στον πρωτογενή τομέα στην Δυτική Μακεδονία, αλλά και τη λειτουργία της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης.

Την αναλυτική εικόνα που παρουσιάζει ο πρωτογενής τομέας στη Δυτική Μακεδονία (Γεωργία–Κτηνοτροφία) και τις πολιτικές που έχει δρομολογήσει η Περιφέρεια, παρουσίασε αναλυτικά ο Αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Θεοδώρου, ενώ για τον σχεδιασμό και τη λειτουργία της Σύμπραξης τον υφυπουργό ενημέρωσε ο πρόεδρός της Γρηγόρης Γιαννόπουλος.

Από την πλευρά του ο κ. Κόκκαλης δήλωσε ικανοποιημένος από τις προσπάθειες που καταβάλλονται από τους θεσμούς, σε μία περίοδο κρίσης, ενώ τόνισε ότι το Υπουργείο είναι θετικό σε πολιτικές με αναπτυξιακά χαρακτηριστικά.

This entry was posted on Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου, 2016 at 20:17 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply