Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Μόντρεαλ έχει γίνει viral επειδή είναι… άσχημο

9 Δεκεμβρίου, 2016 by Σταματίνα

Φέτος τα Χριστούγεννα, η μεγαλύτερη φιλοδοξία των κατοίκων της πόλης του Μόντρεαλ στον Καναδά ήταν να στολίσουν ένα δέντρο μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο ακόμη κι από αυτό του Ροκφέλερ στην Νέα Υόρκη. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμεναν…

Τις τελευταίες μέρες το δέντρο που βρίσκεται σε κεντρική πλατεία του Μόντρεαλ έχει γίνει viral, όχι όμως επειδή είναι εντυπωσιακό και τεράστιο… αλλά γιατί οι πολίτες του έχουν δώσει τον τίτλο ως του πιο… «άσχημου» χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Και μπορεί το δέντρο να είναι όντως πανύψηλο, ξεπερνώντας τα 2 μέτρα, αλλά αυτή δεν είναι η μόνη διαφορά μεταξύ αυτού και του δέντρου στο Ροκφέλερ.

(Το δέντρο στο Ροκφέλερ)

Με το διάσημο δέντρο του Ροκφέλερ να είναι στολισμένο με χιλιάδες λαμπάκια και ένα εντυπωσιακό αστέρι στην κορυφή, οι αρμόδιοι στην πόλη του Καναδά περιορίστηκαν στο να στολίσουν το δικό τους δέντρο μόνο με … αυτοκόλλητα και μερικά λαμπάκια.

Όπως ήταν φυσικό, οι περισσότεροι κάτοικοι ανέβασαν το δέντρο στα social media γράφοντας από κάτω κυρίως αρνητικά σχόλια… με τους περισσότερους να συμφωνούν πως είναι το πιο άσχημο δέντρο που έχουν δει ποτέ.

«Τουλάχιστον είναι ψηλό», ήταν το σχόλιο ενός Καναδού, προσπαθώντας να «σώσει» την κατάσταση.

(Το δέντρο στο Μόντρεαλ)

 

iefimerida


loading…

This entry was posted on Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου, 2016 at 19:01 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply