Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επικήδειος δημάρχου Δεσκάτης Δημήτρη Καραστέργιου για τον Νίκο Μίγκο

8 Δεκεμβρίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

Ο πρώην Δήμαρχος Δεσκάτης Νίκος Μίγκος

Αξιοτιμε δήμαρχε,

Αγαπητε φίλε Νίκο

με αισθήματα βαθύτατης θλίψης και οδύνης σου αποτιουμε σήμερα ,συγγενείς ,φίλοι, συνάδελφοι αυτοδιοικητικοι ,τον οφειλόμενο φόρο τιμής αναγνωρίζοντας το μεγάλο κενό που δημιουργεί ο πρόωρος θάνατος σου.

Τι να πει κανείς πως να παρηγορήσει τους οικείους σου, πώς να απαλύνει τον ανείπωτο πόνο που προκαλεί ο αδόκητος χαμός σου που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην κοινωνία της Δεσκάτης

Τα λόγια φαντάζουν φτωχά και αρθρώνονται αυτή τη στιγμή με δυσκολία για να περιγράψουν τα αισθήματα μας

Η απώλεια είναι μεγάλη γιατί δεν έφυγε από κοντά μας μόνο ένας νέος άνθρωπος ,έφυγε ένας ενεργος πολίτης που πρόσφερε πολλά και είχε ακόμα πολλα να προσφέρει στην κοινωνια μας.

Μοναδική παρηγοριά είναι η αγάπη του κόσμου ,του κόσμου που κατέκλυσε σήμερα το Ιερο ναό του Αγιου Κωσταντίνου και Ελένης για το στέρνο αντίο και η αναγνώριση του έργου σου και της σημαντικής και αξιέπαινης προσφορας σου ,που αξίζει να μνημονευθεί.

Γεννήθηκες  στην Δεσκάτη το έτος 1968 από γονείς αγρότες βιοπαλαιστές οι οποίοι φρόντισαν να σου εμφυσησουν αξίες και ιδανικά απαραίτητα στοιχεία για να πορευθείς με επιτυχία στη ζωή σου.

Δημιουργήσεις οικογένεια και απέκτησες δύο παιδιά του Γιάννη και την Θεοδοσία

Από τα μαθητικά σου χρόνια ξεχωρίσες για τις αρετές σου και το ενδιαφέρον σου για τα κοινά και στη συνέχεια ανέπτυξες πλούσια συνδικαλιστική πολιτική και αυτό διοικητική δράση .

Κορυφαία στιγμή στην αυτοδιοικητική σου πορεία ήταν όταν εξελεγεις  για πρώτη φορά δήμαρχος Δεσκάτης το 2007 και οι πολίτες ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους το πρόσωπό σου στις εκλογές του Νοεμβρίου του 2010 μέχρι το 2014.

Είχα την τιμή να συνεργαστώ μαζί σου αναγνωρίζοντας την σημαντική σου προσφορά ,την εργατικότητα, την αγάπη σου για τον τόπο και την αγωνία για το μέλλον του.

Με πνεύμα αμοιβαίου σεβασμου και εκτίμησης συνεργαστήκαμε αρμονικα ,παραμερίζοντας τις όποιες διαφορές ειχαμε ,με γνώμονα πάντα το κοινωνικό συμφέρον

Φίλε Νίκο, αγαπητέ δήμαρχε

 έφυγες αναπάντεχα  όμως δεν θα ξεχαστείς

Θα σε θυμόμαστε για την ακεραιότητα του χαρακτήρα σου, την μεθοδικότητα ,την οργανωτικότητα ,Τον προγραμματισμό, την κοινωνικη ευαισθησια,την σεμνοτητα ,αλλά και για το πνεύμα συναίνεσης που σε διέκρινε και που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη διασφάλιση της ενότητας και τη σύνθεση απόψεων και ιδεων ,στοιχείο ιδιαίτερα χρήσιμο και καταλυτικό για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες τις εποχής μας.

Σε ευχαριστούμε για όσα προσφερες

Αιώνια σου η μνήμη,

ας είναι ελαφρύ το χώμα της γενέθλιας γης που θα σε σκεπάσει

καλό σου ταξίδι φίλε Νίκο

 καλό παράδεισο

This entry was posted on Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, 2016 at 18:51 and is filed under ΔΕΣΚΑΤΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply