Δείτε πότε θα γίνει η κηδεία
nikos-migkosΈφυγε για πάντα από κοντά μας ο πρώην Δήμαρχος Δεσκάτης Νίκος Μίγκος. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star-fm.gr, ο πρώην Δήμαρχος, γιόρτασε χθες με φίλους την ονομαστική του εορτή. Επιστρέφοντας στο σπίτι του αισθάνθηκε αδιαθεσία και λίγο πριν μεταφερθεί από τον πατέρα του στο Κέντρο Υγείας, ξεψύχησε.
Star-fm.gr: Η κηδεία θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 11:00 π.μ. στον Ιερό ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στην Δεσκάτη.

Χ.Μίμης: Να ναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

Το βιογραφικό του
Ο Νίκος Μίγκος γεννήθηκε το 1968 στη Δεσκάτη Γρεβενών. Είχε δύο παιδιά, τη Θεοδοσία και τον Ιωάννη. Εδώ και 22 χρόνια ασκούσε το επάγγελμα του ασφαλιστή.
Από τα μαθητικά του χρόνια ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση και εκλέχτηκε Πρόεδρος του 15μελούς συμβουλίου του Λυκείου Δεσκάτης.
Ως σπουδαστής στην Κτηνιατρική Σχολή του Α.Π.Θ. ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση στο φοιτητικό κίνημα και παράλληλα ενεργοποιήθηκε δραστήρια στο Σύλλογο Δεσκατιωτών Θεσσαλονίκης του οποίου ήταν γραμματέας.
Το 1994, εκλέχτηκε πρώτος Νομαρχιακός Σύμβουλος στην πρωτοϊδρυθείσα αιρετή Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Γρεβενών με τον συνδυασμό του Νομάρχη Αντώνη Πέτσα.
Την τετραετία 1999 – 2002 διατέλεσε πρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου Ε.Μ.Ο.Δ. Από το 2002-2006 ήταν μέλος της διοίκησης του Επιμελητηρίου Γρεβενών (Οικονομικός Επόπτης).
Από το 2004 ήταν Γραμματέας της Ν.Ο.Κ.Ε. (Νομαρχιακή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή) της Νομαρχίας Γρεβενών.
Εξελέγη για πρώτη φορά Δήμαρχος Δεσκάτης το 2007 και οι πολίτες ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του με τις εκλογές του Νοέμβρη 2010.

Συλλυπητήριο μήνυμα

Ο αδόκητος χαμός του αγαπητού φίλου και ανθρώπου της αυτοδιοίκησης, π. Δήμαρχου Δεσκάτης, Ν. Μίγκου, μας γεμίζει θλίψη. Εύχομαι θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ο Θεός να αναπαύει την ψυχή του και να χαρίζει δύναμη στην οικογένειά του.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Γρεβενών

Ευάγγελος Σημανδράκος

Συλλυπητήριο μήνυμα από την Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Έφυγε από τη ζωή ένας από τους πιο επιτυχημένους Δημάρχους Δεσκάτης, ο Νίκος Μίγκος. Πρόσωπο με πλούσια συνδικαλιστική και πολιτική δράση στη Δεσκάτη και το Νομό Γρεβενών. Ένας ακέραιος άνθρωπος που αφήνει πίσω του μεγάλο έργο και τεράστια προσφορά στα κοινά του τόπου μας.
Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Γρεβενών εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του εκλιπόντος. Για εμάς, ο Νίκος, υπήρξε ένας ανιδιοτελής αγωνιστής που με την παρουσία του κοσμούσε την παράταξή μας.

Καλό ταξίδι σύντροφε…

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Συλλυπητήριο Μήνυμα

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας εκφράζουν τη μεγάλη τους θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο του Νικολάου Μίγκου ,πρώην Δημάρχου Δεσκάτης.
Για εμάς τους ανθρώπους της ΤΑ που γνωρίσαμε το Νίκο Μίγκο από κοντά, διακρίναμε το ήθος και την εντιμότητα του. Είχαμε κοινές ανησυχίες και οράματα και σχεδιάζαμε μαζί για το μέλλον των Δήμων και των Δημοτών μας.
Υπηρέτησε την Αυτοδιοίκηση με ζήλο και κοινωνική ευαισθησία.
Πρώτα απ΄όλα όμως ήταν φίλος.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Καλό ταξίδι Δήμαρχε. Άς είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

Συλλυπητήριο μήνυμα Βουλευτή Γρεβενών για τον πρόωρο χαμό του Νίκου Μίγκου
Η είδηση για τον πρόωρο χαμό του πρ. Δήμαρχου Δεσκάτης Νίκου Μίγκου, ενός νέου και δραστήριου μέλους της κοινωνίας και της Αυτοδιοίκησης, μας ξαφνιάζει και μας θλίβει.
Εύχομαι από καρδιάς συλλυπητήρια και δύναμη στην οικογένειά του.

Χρήστος Μπγιάλας Βουλευτής Γρεβενών

Συλλυπητήριο Μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών

Με μεγάλη μας έκπληξη και βαθιά λύπη πληροφορηθήκαμε σήμερα τον ξαφνικό και πρόωρο θάνατο του πρώην Δημάρχου Δεσκάτης, Νίκου Μίγκου. Η επιτυχημένη του πολιτική πορεία στην γενέθλια γη του, Δεσκάτη και η ακεραιότητα του χαρακτήρα ήταν αξιομνημόνευτη από όλους γενικά στον πολιτικό χώρο της Δυτικής Μακεδονίας. Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Συλλυπητήριο Μήνυμα πρώην Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος πρώην Δημάρχου του Δήμου Δεσκάτης Νικολάου Μίγκου.
Πολιτικός άνδρας με εντιμότητα, ήθος και ακεραιότητα, υπηρέτησε πιστά το Δήμο Δεσκάτης, ασκώντας υποδειγματικά τα καθήκοντά του και αποτελώντας παράδειγμα συναίνεσης και ενότητας.
Στην κοινή μας θητεία μας ως επικεφαλής αυτοδιοικητικοί του Νομού Γρεβενών από το 2007 αλλά και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου νωρίτερα, μας δόθηκε η δυνατότητα να συνεργαστούμε στενά, να μοιραστούμε κοινές αξίες και όραμα για τον τόπο μας.
Αποχαιρετούμε το Νίκο Μίγκο, τον άνθρωπο, τον πολιτικό, τον επαγγελματία που ως παρακαταθήκη μας αφήνει την προσήλωσή του στην πρόοδο και την ενότητα για τον τόπο μας.
Φίλε Νίκο καλό παράδεισο

Δημοσθένης Κουπτσίδης

Συλλυπητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

Ο ξαφνικός και πρόωρος θάνατος του αγαπητού φίλου Νίκου Μίγκου μας συγκλόνισε και μας γέμισε θλίψη.
Ο Νίκος Μίγκος υπηρέτησε για πολλά χρόνια και από πολλές θέσεις με πάθος την Αυτοδιοίκηση, αφήνοντας το δικό του στίγμα του στη δημόσια ζωή του τόπου.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, και ιδιαίτερα η κοινωνία της Δεσκάτης αποχαιρετά ένα άξιο μέλος της.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.


Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας
Θεόδωρος Καρυπίδης

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ του Δήμου Δεσκάτης

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό συμβούλιο Δεσκάτης, εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια, στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος εκλεκτού αυτοδιοικητικού συναδελφου, πρώην δημάρχου Δεσκάτης, Μιγκου Νικολάου.
Αποχαιρετούμε με βαθιά οδύνη ένα εξαίρετο μέλος της κοινωνίας μας, του οποίου η προσφορά επί σειρά ετών υπήρξε σημαντική και αξιέπαινη.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα της γενέτειράς γης που θα τον σκεπάζει
Αιωνία του η μνήμη

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ και το Δημοτικό Συμβούλιο Δεσκάτης

Συλληπήριο του Γιώργου Δακή

Φίλε Νίκο,
θα μας λείψει το χαμόγελο και η ζεστασιά σου.

Η ευγένεια και το ήθος σου.
Η αξιοπρέπεια και η υπευθυνότητα σου.

Η μαχητικότητα και η αποτελεσματικότητα σου.
Η συμπόρευση μας σε κοινούς αγώνες για το καλό του τόπου και της κοινωνίας μας αποτελεί

παρακαταθήκη ενότητας που σηματοδοτεί το αύριο.
Καλό ταξίδι.

Γιώργος Δακής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.