kammenΟ Αντιδήμαρχος Γρεβενών και πρώην πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών Χρήστος Τριγώνης, μετά την επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου στα Γρεβενά, με ανάρτησή του στο facebook  αναφέρει:

Δεν ξέρω αν φταίει το δόγμα του νυν Αρχηγού της ΕΛΑΣ που έδωσε άλλη πνοή στη διοίκηση ή ο χαρακτήρας του ανθρώπου αλλά η προχθεσινή κίνηση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτ. Μακεδονίας Panagiotis Ntziovaras σε συνδυασμό με ότι ήδη έχει κάνει για τη μεταστέγαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών, δείχνει ότι τα πράγματα καλυτερεύουν για τα δίκαια αιτήματα των αστυνομικών.
Ο κύριος Ταξίαρχος λοιπόν, μακριά από φοβικά και υποτακτικά σύνδρομα, κατά την επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου στα Γρεβενά άδραξε την ευκαιρία και με την αλληλογραφία ανά χείρας και τη συνδρομή αυτοδιοικητικών παραγόντων, ζήτησε τεκμηριωμένα να δοθεί λύση σε ένα ζήτημα που εμποδίζει την πρόοδο της κατασκευής του νέου Αστυνομικού Μεγάρου Καστοριάς σε οικόπεδο που είχε παραχωρηθεί από το Στρατό.
Για την ιστορία οφείλω να υπενθυμίσω ότι το Ελληνικό Δημόσιο αποπληρώνει δάνειο ύψους 6 εκατ. ΕΥΡΏ που είχε ληφθεί για να κατασκευαστεί το κτίριο χωρίς ποτέ να έχουν αρχίσει οι εργασίες.
Φυσικά η ανταπόκριση του Υπουργού ήταν θετική και σύντομα αναμένεται λύση σε μια Χώρα που εναγωνίως αναζητούμε το αυτονόητο.

ΥΓ.: Αισθάνομαι την υποχρέωση να παραθέσω το συμβάν γιατί κάποια στιγμή εκτός από το να καταγγέλλουμε οφείλουμε και να αναγνωρίζουμε την προσπάθεια.

Χρήστος Τριγώνης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.