xarti-toualetas-proswpikotita-708

Αλλοι θέλουν την αρχή του προς τα έξω και άλλοι προς τα μέσα. Φυσικά, δεν υπάρχει σωστό και λάθος σε αυτά, ωστόσο, ο τρόπος που βάζετε το χαρτί υγείας λέει πολλά για την προσωπικότητά σας.

Σύμφωνα με έρευνα της Δρ. Τζίλντα Κάρλε, όσοι ξετυλίγουν το χαρτί με την άκρη προς τα έξω θέλουν να έχουν τον έλεγχο των καταστάσεων. Είναι οργανωτικοί και έχουν προοπτικές να καταφέρουν πολλά.

Από την άλλη, όσοι προτιμούν το χαρτί από την μέσα πλευρά είναι πιο χαλαροί, αξιόπιστοι, ενώ ψάχνουν σχέσεις με γερές βάσεις.

Αν πάλι ανήκετε σε εκείνους που δεν τους πολυνοιάζει, τότε είστε άνθρωποι που δεν τους αρέσουν οι συγκρούσεις, είστε ευέλικτοι, ενώ σας αρέσουν οι περιπέτειες.

 

Pinterest

«Αρχικά, δημιούργησα το τεστ προσωπικότητας με το χαρτί τουαλέτας ως ένα αστείο για τους ανθρώπους που χρειαζόταν να αξιολογήσουν καθημερινές συμπεριφορές τους, χωρίς να σκέφτονται», είπε στο i100 και πρόσθεσε:

«Ρώτησα 2000 άνδρες και γυναίκες, ηλικίας 18-75 ετών διαφορετικών εθνικοτήτων σχετικά με τον τρόπο τυλίγματος του χαρτιού. Επειτα τους έκανα ερωτήσεις για τις σχέσεις τους με τους άλλους σε μια κλίμακα από το 1 έως το 10».

Η Δρ. Κάρλε υποστηρίζει πως αυτή η πληροφορία μπορεί να δώσει πληροφορίες σχετικά με το εάν δύο άνθρωποι ταιριάζουν ή όχι.

Οπότε την επόμενη φορά που θέλετε να δείτε αν ταιριάζετε με κάποιον ρωτήστε τον τι γίνεται με το χαρτί τουαλέτας.

 

iefimerida


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.