Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Χορτοφάγος αγόρασε γιγάντιο αστακό για να τον ρίξει πάλι στη θάλασσα

3 Δεκεμβρίου, 2016 by Σταματίνα

9727a6e36c1cac0fb7b86bedc09f8354

Μία χορτοφάγος στον Καναδά αγόρασε έναν

γιγάντιο αστακό, 10,4 κιλών, μόνο και μόνο για να τον αφήσει ελεύθερο και πάλι στον ωκεανό.

Ο αστακός αλιεύθηκε την περασμένη Κυριακή στις ακτές του Νιου Μπράνσγουϊκ και το κατάστημα Alma Lobster Shop του προσέφερε προσωρινό καταφύγιο και του έδωσε το όνομα Βασιλιάς Λουδοβίκος.
Η συνιδιοκτήτρια του καταστήματος, Κάθριν Μακντόναλντ, είπε ότι ο 1,2 μέτρων αστακός, μπορεί να είναι και 100 χρόνων και ότι δεν θα μπορούσε να γίνει λεία οποιουδήποτε ζώου πέραν του ανθρώπου.
Ο μεγαλύτερος αστακός που είχε συναντήσει μέχρι τότε, έφτανε μόλις στο μέγεθος της δαγκάνας του Βασιλιά Λουδοβίκου. Ωστόσο, αντί να καταλήξει σε κάποια κατσαρόλα, ο γιγάντιος αστακός στάθηκε πολύ τυχερός.
Η χορτοφάγος Κέιτι Κόνκλιν, λυπήθηκε το καρκινοειδές και το αγόρασε έναντι 160 ευρώ, για να το απελευθερώσει και πάλι στο φυσικό του περιβάλλον.
Ο ψαράς Ρόντνι Μακντόναλντ μετέφερε τον Βασιλιά Λουδοβίκο στη θάλασσα την Τρίτη, φωνάζοντας «ευχαριστώ Κέιτι!» καθώς έριχνε τον αστακό στο νερό.

Newsroom ΔΟΛ


loading…

This entry was posted on Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, 2016 at 18:05 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply