Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Χορτοφάγος αγόρασε γιγάντιο αστακό για να τον ρίξει πάλι στη θάλασσα

Δεκέμβριος 3rd, 2016 by Σταματίνα

9727a6e36c1cac0fb7b86bedc09f8354

Μία χορτοφάγος στον Καναδά αγόρασε έναν

γιγάντιο αστακό, 10,4 κιλών, μόνο και μόνο για να τον αφήσει ελεύθερο και πάλι στον ωκεανό.

Ο αστακός αλιεύθηκε την περασμένη Κυριακή στις ακτές του Νιου Μπράνσγουϊκ και το κατάστημα Alma Lobster Shop του προσέφερε προσωρινό καταφύγιο και του έδωσε το όνομα Βασιλιάς Λουδοβίκος.
Η συνιδιοκτήτρια του καταστήματος, Κάθριν Μακντόναλντ, είπε ότι ο 1,2 μέτρων αστακός, μπορεί να είναι και 100 χρόνων και ότι δεν θα μπορούσε να γίνει λεία οποιουδήποτε ζώου πέραν του ανθρώπου.
Ο μεγαλύτερος αστακός που είχε συναντήσει μέχρι τότε, έφτανε μόλις στο μέγεθος της δαγκάνας του Βασιλιά Λουδοβίκου. Ωστόσο, αντί να καταλήξει σε κάποια κατσαρόλα, ο γιγάντιος αστακός στάθηκε πολύ τυχερός.
Η χορτοφάγος Κέιτι Κόνκλιν, λυπήθηκε το καρκινοειδές και το αγόρασε έναντι 160 ευρώ, για να το απελευθερώσει και πάλι στο φυσικό του περιβάλλον.
Ο ψαράς Ρόντνι Μακντόναλντ μετέφερε τον Βασιλιά Λουδοβίκο στη θάλασσα την Τρίτη, φωνάζοντας «ευχαριστώ Κέιτι!» καθώς έριχνε τον αστακό στο νερό.

Newsroom ΔΟΛ


loading…

This entry was posted on Σάββατο, Δεκέμβριος 3rd, 2016 at 18:05 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply