Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δείτε τι ώρα θα ξεκινήσουν τα σχολεία την Τετάρτη στα Γρεβενά και σε όλη τη Δυτική Μακεδονία

29 Νοεμβρίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

sxoleia-xioniΜε απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη, αύριο Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016, ανακοινώνεται ότι τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου θα λειτουργήσουν στις 9:15 π.μ. λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Γραφείο Τύπου

Δημάρχου Γρεβενών

Κλειστά τα σχολεία στη Φλώρινα

Με απόφαση του δημάρχου Φλώρινας, Γιάννη Βοσκόπουλου, και εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιονόπτωση και χαμηλές θερμοκρασίες), τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Φλώρινας, αύριο Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016, θα παραμείνουν κλειστά.
Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Μία ώρα αργότερα στον Δ.Κοζάνης

Μία διδακτική ώρα αργότερα θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους, με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης, Λευτέρη Ιωαννίδη, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου, λόγω πρόβλεψης πολύ χαμηλών θερμοκρασιών και συνεχιζόμενης χιονόπτωσης , την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου. Η ώρα προσέλευσης για τα νηπιαγωγεία θα είναι 9.20-9.30. Οι αίθουσες των σχολείων θα είναι κανονικά ανοιχτές από τις 8.15 το πρωί, ενώ οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά. Τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών και των ΚΤΕΛ Κοζάνης θα τροποποιηθούν αναλόγως.

Στον Δήμο Σερβίων-Βελβεντού

Τα σχολεία αύριο Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, θα λειτουργήσουν ως εξής:
ΔΕ Καμβουνίων – Λιβαδερού τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα λειτουργήσουν 2 ώρες αργότερα (10π.μ.), ενώ κλειστά θα παραμείνουν τα νηπιαγωγεία και οι παιδικοί σταθμοί. ΔΕ Βελβεντού τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα λειτουργήσουν 1 ώρα αργότερα (9.05 π.μ.).
ΔΕ Σερβίων τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα λειτουργήσουν 2 ώρες αργότερα (λόγω μετακίνησης.μαθητών από άλλες Τοπικές Κοινότητες)

Στον Δήμο Βοϊου

Μια ώρα αργότερα θα ξεκινήσουν αύριο, Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, τα μαθήματα στο Δήμο Βοϊου.
Η απόφαση του δημάρχου Δημήτρη Λαμπρόπουλου αφορά σε όλες τις βαθμίδες και στους παιδικούς σταθμούς.

This entry was posted on Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, 2016 at 20:18 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply