Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Grevena TV || Γιώργος Δασταμάνης: «Έργο προτεραιότητας η σύνδεση της πόλης των Γρεβενών με τον αγωγό ΤΑΡ»

28 Νοεμβρίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

dastamanhw-%ce%b4%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%b7%cf%82
Την σπουδαιότητα της σύνδεσης των Γρεβενών με τον διαδριατικό Αγωγό φυσικού αερίου (TAP) αλλά και τα οικονομικά οφέλη των καταναλωτών, ανέφερε ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Δευτέρα (28-11) στα ΜΜΕ.

«Ο Δήμος Καστοριάς, ο Δήμος Άργους Ορεστικού, o Δήμος Βοΐου και ο Δήμος Γρεβενών, οι δήμοι που είναι πιο αδικημένοι από τους δήμους της Δυτικής Μακεδονίας, θα πρέπει από κοινού να διεκδικήσουν την σύνδεσή τους με το δίκτυο φυσικού αερίου ΤΑΡ, ενώ το κόστος κατασκευής είναι κατά το 1/3, φθηνότερο από το δίκτυο της τηλεθέρμανσης» …
%cf%84%ce%b1%cf%81
«Είναι κάτι εφικτό και θα «τρέξει» μέσα στο 2017… Ακόμη κι αν χρειαστεί κάποιο άλλο έργο να μείνει απ έξω, η σύνδεση (με το φυσικό αέριο) είναι κάτι στο οποίο η Δημοτική αρχή θα δώσει προτεραιότητα» …This entry was posted on Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου, 2016 at 15:25 and is filed under Grevenatv, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply