karras-kentroonΕκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ενωσης Κεντρώων έθεσε τον εαυτό του ο βουλευτής Γιώργος Καρράς.

Ο μέχρι πρότινος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος του Βασίλη Λεβέντη με επιστολή του στο προεδρείο της Βουλής ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του.

Ο Βασίλης Λεβέντης, σχολιάζοντας την αποχώρηση του Γιώργου Καρρά από το κόμμα, είπε: «Οταν φεύγει το άρρωστο, ψηλώνει το δέντρο. Τις τελευταίες ημέρες είχε προστριβές με στελέχη του κόμματος, νόμιζε πως τον υπονόμευαν και μου ζητούσε να τους διώξω».

Σε ερώτηση αν θα πάει στη ΝΔ τώρα ο κ. Καρράς, ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων απάντησε πως αυτό θα φανεί στο μέλλον.

Η δήλωση του Γιώργου Καρρά

Ο Γιώργος Καρράς αναφέρει σε δήλωσή του: «Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη που μου έδωσε την ευκαιρία να εκλεγώ βουλευτής και να εργαστώ με τις όποιες δυνάμεις μου για το καλό του τόπου. Ως ανεξάρτητος βουλευτής δεσμεύομαι, ότι θα έχω αυτόνομη πολιτική πορεία και θα συνεχίσω να εργάζομαι με τις λίγες δυνάμεις μου για το καλό της πατρίδας».

Η ανακοίνωση της Ενωσης Κεντρώων

Σχετικά με την δήλωση ανεξαρτητοποίησης του  βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων  Γ. Καρρά, η Ένωση Κεντρώων αναφέρει τα ακόλουθα:

O κ. Καρράς μας είχε κάνει λίγο-πολύ γνωστό ότι λόγω διαφωνιών του θα έφευγε από την Ένωση Κεντρώων. Μας είχε όμως σαφώς δηλώσει ότι θα υπέβαλλε την παραίτηση του από βουλευτής. Τον ευχαριστούμε για την μέχρι σήμερα συνεργασία, αλλά του υπενθυμίζουμε ότι στοιχειώδης εντιμότητα επιβάλλει να παραδώσει την έδρα, διότι η έδρα ανήκει στην Ένωση Κεντρώων και κατακτήθηκε με λίστα. Το μέλλον θα δείξει, αν δεν παραδώσει την έδρα ποιος δάχτυλος υπάρχει. 

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.