Το φεστιβάλ που θα σας κάνει… να κολλήσετε!!!
%ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%b9
Την επόμενη Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, το 8ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας ανοίγει τις πόρτες του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και πλημμυρίζει το χώρο με γλύκα και αρώματα!  Το μέλι… θα ρέει άφθονο για ακόμα μια χρονιά αφού περισσότεροι από 250 μικροί παραγωγοί θα προσκαλούν το κοινό να γνωρίσει και να απολαύσει το μέλι τους.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αλλά και να προμηθευτούν μέλι, από τους ίδιους τους παραγωγούς, από όλες τις περιοχές της χώρας μας που παράγουν αγνό – ποιοτικό μέλι, όπως Βυτίνα, Κρήτη, Ικαρία, Μαγνησία, Βοιωτία, Λακωνία, Ηλεία, Κάλυμνος, Κέα, Ρόδος, Άνδρος, Τήνο, Πάρος, Μεσσηνία, Μάνη, Θεσσαλονίκη, Ροδόπη, Αχαϊα, Εύβοια και πολλές άλλες περιοχές.

Πολλά κεράσματα και παραδοσιακά εδέσματα θα περιμένουν τους επισκέπτες σε κάθε γωνιά του Φεστιβάλ. Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν δημιουργικά  καθόλη τη διάρκεια του τριημέρου με διαδραστικά παιχνίδια και εκδηλώσεις με θέμα  «Γνωρίστε το μικρόκοσμο της μέλισσας». Μέσα από το παιχνίδι, στον ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο του φεστιβάλ, θα  γνωρίσουν τα οφέλη του μελιού και θα μάθουν τα πάντα για την ζωή της μέλισσας.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Παρασκευή 2/12 16:00 – 21:00| Σάββατο 3/12 10:00 – 21:00 | Κυριακή 4/12: 10:00 – 20:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τηλ. 2103610265 Fax: 2103610276 • Email: info@edpa.gr •www.greekhoneyfestival.grwww.facebook.com/ ΦΕΣΤΙΒΑΛ-ΜΕΛΙΟΥ  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.