Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Bοσκός βρέθηκε νεκρός μέσα στη στάνη που δούλευε (εικόνες)

21 Νοεμβρίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%ce%bd%ce%bd%ce%b5%ce%bd%ce%b1Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση ενός 43χρονου που εργαζόταν ως βοσκός, του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί πριν από δύο ημέρες.

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός το βράδυ της Κυριακής σε κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις, στον οικισμό Κυπαρισσία της δημοτικής Ενότητας Παμβώτιδας φέροντας τραύμα που προέρχεται από κυνηγετικό όπλο στο πόδι, στο ύψος του μηρού.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα δώσει τα αίτια από τα προκλήθηκε ο θάνατος του βοσκού. Μάλιστα, στο χώρο που βρέθηκε νεκρός ο άτυχος άνδρας μετέβη και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου, Κωνσταντίνος Σκούμας.

Να σημειωθεί πως το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας έχει αποκλειστεί από τις αρχές κυρίως λόγω του σημείου στο οποίο το θύμα φέρει το τραύμα, ενώ εξετάζεται τόσο το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας όσο και εκείνο τους ατυχήματος. Σε κοντινή απόσταση από το θύμα βρέθηκε το δίκανο από το οποίο προήλθε το θανατηφόρο τραύμα ωστόσο εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχει μετακινηθεί από την αρχική του θέση.

Ο 43χρονος, Αλβανικής καταγωγής ήταν βοσκός στις εγκαταστάσεις που βρέθηκε νεκρός, ενώ πριν από δύο ημέρες οικείο του προσώπου προέβη στην δήλωση της εξαφάνισής του στο αστυνομικό τμήμα του Κατσικά.Όλα τα στοιχεία παραπέμπουν σε ατύχημα

Σε ατύχημα οφείλεται ο θάνατος του 43χρονου Αλβανού ο οποίος βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Κυριακής, στις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις όπου εργάζονταν, στα Κυπαρίσσια της Δημοτικής Ενότητας Παμβώτιδας.

Ο πυροβολισμός από το κυνηγετικό όπλο, ένα δίκανο, προήλθε είτε από κάποια λανθασμένη κίνηση του ίδιου είτε από τυχαίο γεγονός, όπως θα μπορούσε να είναι ένα γλίστρημα ή ένα μάγκωμα της σκανδάλης σε κάποιο ξύλο ή κλαδί.

Από την νεκροψία νεκροτομή, που διενήργησε ο Καθηγητής Ιατροδικαστικής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, δεν προκύπτουν ενδείξεις που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια.

Αντίθετα τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει από τη φορά του τραύματος δείχνουν ότι πρόκειται για ατύχημα.

Πλήρης εικόνα θα διαμορφωθεί μετά και την ολοκλήρωση της έρευνας στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Ο χρόνος του θανάτου συμπίπτει με τον χρόνο της δήλωσης εξαφάνισης του 43χρονου.

Το πτώμα εντοπίστηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής και στις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας.

Η έρευνα ήταν εξονυχιστική ενώ στο χώρο βρέθηκε και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου Κώστας Σκούμας.

Οι ενδείξεις που είχαν οι αστυνομικοί έδειχναν ότι πρόκειται για ατύχημα, ωστόσο εξέταζαν, όπως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, όλα τα ενδεχόμενα.

Τελικώς όμως η αρχική εκτίμηση επιβεβαιώνεται…

epiruspost

This entry was posted on Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου, 2016 at 22:11 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply