Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

130 επιστήμονες δίνουν «μάχη» για να κρατήσουν ζωντανό τον Κιμ Γιονγκ Ουν

20 Νοεμβρίου, 2016 by Σταματίνα

kim-20-11-708

Εναν μικρό «στρατό» από κορυφαίους επιστήμονες έχει στην υπηρεσία του, για την προστασία της υγείας του, ο Κιμ Γιονγκ Ουν.

Σύμφωνα με τον Χίεονγκ-σου Κιμ, ο οποίος κατάφερε να φύγει από τη χώρα το 2009, μία ομάδα 130 επιστημόνων δίνουν μάχη για να κρατήσουν ζωντανό τον δικτάτορα της Βόρειας Κορέας.

Συγκεκριμένα, ένα μυστηριώδες Ινστιτούτο Μακροζωίας ασχολείται αποκλειστικά με τη διατήρηση της υγείας του ηγέτη της χώρας. Ο ίδιος ο Χίεονγκ-σου Κιμ εργαζόταν στο Ιντιτούτο, όταν βρισκόταν στην εξουσία ο πατέρας του Κιμ Γιονγκ Ουν.

Είναι γνωστό ότι ο δικτάτορας της Β. Κορέας λατρεύει το φαγητό και το κρασί και καταναλώνει τεράστια γεύματα, με αποτέλεσμα να πάρει πολλά κιλά από τη στιγμή που ανέλαβε το «τιμόνι» της χώρας. Κάτι που σημαίνει ότι οι επιστήμονες δίνουν διαρκή μάχη, προκειμένου να αποτρέψουν κάποια καρδιακή ασθένεια αλλά και κόντρα στον διαβήτη.

Μάλιστα, σύμφωνα με αυτές τις αποκαλύψεις, η εν λόγω ερευνητική ομάδα του Κιμ Γιονγκ Ουν, ήθελε απελπισμένα να μελετήσει άλλους υπέρβαρους. Ομως καθώς αυτό δεν ήταν εύκολο στη χώρα, άρχισαν να κατασκοπεύουν υπέρβαρους ξένους, ανάμεσά τους και πολιτικούς ηγέτες.

«Πρόκειται για 130 ερευνητές από τα τμήματα μηχανικής και ιατρικής του πανεπιστημίου Κιμ Ιλ-σουνγκ», είπε ο Χίεονγκ-σου Κιμ στην Daily Star Online. «Επίσης, υπάρχει ερευνητικό κέντρο πληροφοριών, που αποτελείται από διπλωμάτες ή ερευνητές ξένων πανεπιστημίων. Το Ινστιτούτο φυλάσσεται όλο το 24ωρο, ενώ υπάρχει γύρω του τείχος 4 μ. και ηλεκτροφόρο σύρμα», ανέφερε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη πηγή, η έρευνα αυτή γίνεται εδώ και χρόνια, καθώς και ο πατέρας του Κιμ Γιονγκ Ουν ήταν υπέρβαρος, για τον οποίο κατασκεύαζαν ιδιαίτερα τρόφιμα, καθώς ήταν διαβητικός και είχε πρόβλημα καρδιάς.

iefimerida


loading…

This entry was posted on Κυριακή, 20 Νοεμβρίου, 2016 at 23:09 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply