Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Βρήκε φρικτό θάνατο: Πέρασε την όξινη πηγή για ιαματικά λουτρά και… έλιωσε

19 Νοεμβρίου, 2016 by Σταματίνα

pigi708

Τραγική κατάληξη είχε ένας 23χρονος, ο οποίος εν άγνοιά του έπεσε σε θερμή πηγή στο Εθνικό Πάρκο Γιέλοστοουν και… έλιωσε από την υψηλή θερμοκρασία.

Συγκεκριμένα, ο Κόλιν Σκοτ θέωρησε πως η θερμή πηγή είναι κάτι σαν τα ιαματικά λουτρά και δεν είδε τις απαγορευτικές πινακίδες πριν βουτήξει.

Ουσιαστικά, τα νερά της πηγής βρίσκονταν σε θερμοκρασία βρασμού και ήταν ιδιαίτερα όξινα, με αποτέλεσμα να πεθάνει ακαριαία.

Η πτώση του στο νερό μάλιστα, βιντεοσκοπήθηκε από φίλο του, δείχνοντας έτσι το τραγικό τέλος του άντρα.

Ακόμη πιο τραγικό είναι το γεγονός ότι οι άντρες του σωστικού συνεργείου δεν μπόρεσαν να βγάλουν το σώμα του άνδρα από το νερό, με αποτέλεσμα  να αρχίσει να λιώνει. Την επόμενη μέρα το σώμα του Σκοτ είχε λιώσει, με τα μόνα πράγματα που βρέθηκαν στην παραλία να είναι το πορτοφόλι του και τα παπούτσια του.

Μάλιστα, παρά τις προειδοποιητικές πινακίδες, πολλοί άνθρωποι χάνουν την ζωή τους στο σημείο, καθώς τις αγνοούν και κολυμπούν στην πηγή, νομίζοντας πως έχει θεραπευτικές ιδιότητες.

 

iefimerida


loading…

This entry was posted on Σάββατο, 19 Νοεμβρίου, 2016 at 23:48 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply