Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το κόλπο για να καθαρίσει η πλάκα από το σίδερο εύκολα

Νοέμβριος 18th, 2016 by Σταματίνα

7d760fca573f04338f58cadb1b6bb589_l

Όπως είναι λογικό, όλα τα σίδερα, κάποια

στιγμή μετά από πολλές χρήσεις αρχίζουν να συγκεντρώνουν άλατα, βρωμιές και σκουριά στην πλάκα τους, με αποτέλεσμα συχνά τα ρούχα να λερώνονται ή να κολλάνε.

 

Υπάρχει όμως ένα εύκολος τρόπος για να γίνει το σίδερο και πάλι σαν καινούριο κάνοντας τη διαδικασία του σιδερώματος πιο εύκολη από ποτέ.

Αν η πλάκα του σίδερου είναι ελαφρώς λερωμένη βρέξτε μια χαρτοπετσέτα με ξύδι και κολλήστε την σε όλη την επιφάνεια της πλάκας. Αφήστε την για 5 λεπτά και ύστερα, βγάλτε την και τρίψε την πλάκα με ένα χαρτί, που θα έχει επίσης πάνω ξύδι. Η βρωμιά θα εξαφανιστεί.

Αν το σίδερο έχει πάνω του πολλές βρωμιές, επιστρατεύστε τη μαγειρική σόδα. Βάλτε λίγη πάνω σε ένα νωπό χαρτί κουζίνας και ξεκινήστε να σιδερώνετε. Η μαγειρική σόδα θα λειτουργήσει σαν λειαντικό και θα απομακρύνει ακόμα και τις πιο επίμονες βρωμιές.

 

baby


loading…

This entry was posted on Παρασκευή, Νοέμβριος 18th, 2016 at 16:51 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply