patr708_1

Δεν παίρνει διαζύγιο τελικά ο Ντέρεκ του Greys Anatomy με την γυναίκα του Τζούλιαν, καθώς σύμφωνα με την αμερικάνικη ιστοσελίδα Los Angeles County Court, η αίτηση διαζυγίου ακυρώθηκε για τα καλά.

Ο Πάτρικ Ντέμπσει συγκεκριμένα είχε παντρευτεί την make up artist της σειρά, αλλά τον περασμένο Ιανουάριο το ζευγάρι είχε καταθέσει χαρτιά διαζυγίου με την Τζούλιαν να ζητά την συνεπιμέλεια των τριών τους παιδιών.

«Πρέπει πάντα να δουλεύουμε πάνω σε όλα. Και δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα…  Κάτι πρέπει να θυσιάζεται”, δήλωσε πρόσφατα ο διάσημος ηθοποιός του Hollywood, τον περασμένο Μάιο κι ενώ είχε ξεκινήσει την προσπάθειά του να ζωντανέψει και πάλι η φλόγα της σχέσης με την σύζυγό του.

Μάλιστα, όταν ο σέξι τηλεοπτικός γιατρός είχε ερωτηθεί στη  πρεμιέρα της ταινίας Bridget Jones’ Baby στη Νέα Υόρκη, για την προσπάθειας επανένωσης με την γυναίκα του και ο ίδιος είχε πει : “Αυτό μου είπε η καρδιά μου να κάνω”.

 

iefimerida


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.