Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κοζάνη: Συνάντηση  για την ανάπτυξη του Μαμάτσειου Νοσοκομείου

15 Νοεμβρίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

Θ. Καρυπίδης: Να αξιοποιηθούν στο έπακρο οι διαθέσιμοι πόροι…

perif-1
Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη και του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Σταύρου Γιαννακίδη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, συνάντηση συντονισμού και λήφθηκαν οι αποφάσεις που δρομολογούν την υλοποίηση του έργου της ανάπτυξης του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Υποδιοικητής της 3ης ΥΠΕ Αγάπιος Γαβριηλίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Παναγιώτης Πλακεντάς, ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης, ο Διοικητής και ο Υποδιοικητής του Μαμάτσειου Γιώργος Χιωτίδης και Σπύρος Τόλιος, ο Αντιδήμαρχος Κοζάνης Κώστας Δεσποτίδης και υπηρεσιακοί παράγοντες της Διαχειριστικής Αρχής και της ΑΝΚΟ.

Αφού παρουσιάστηκαν και εξετάστηκαν όλες οι περιπτώσεις βελτίωσης των εγκαταστάσεων του Νοσοκομείου, οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν στην επέκταση του Μαμάτσειου Νοσοκομείου και εγκατάσταση σε αυτήν των Χειρουργικού και Παθολογικού Τομέα.

Ο Περιφερειάρχης ζήτησε την ταχεία προώθηση όλων των διαδικασιών ώστε οι πολίτες, στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουν, να εξυπηρετούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να αισθάνονται ασφάλεια και να απολαμβάνουν το δικαίωμα της ποιοτικής παροχής υπηρεσιών υγείας.
perif-2
Παρ’ όλη τη στενότητα των πόρων η κατεύθυνση του Περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη είναι να αξιοποιηθούν στο έπακρο οι λιγοστοί πόροι του ΕΣΠΑ, ώστε μια κατάσταση που τα τελευταία χρόνια βρισκόταν σε ακινησία να προχωρήσει σε φάση υλοποίησης και να γίνει πράξη η νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου, προς όφελος των πολιτών της περιοχής, των γιατρών, του νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού του νοσοκομείου.

«Η επιτάχυνση όλων των αναγκαίων διαδικασιών είναι το επόμενο στοίχημα, γιατί η πολιτική βούληση και η αποφασιστικότητά μας είναι δεδομένη» τόνισε μετά το τέλος της συνάντησης ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


loading…

This entry was posted on Τρίτη, 15 Νοεμβρίου, 2016 at 00:21 and is filed under ΚΟΖΑΝΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply