nostradamos_madata_615957481

Γιατί έτσι τελειώνει ο κόσμος, έγραφε ο Τ.Σ. Έλιοτ αλλά και ο Νοστράδαμος. Μόνον που αλλού απέδιδε το τέλος του κόσμου ο Έλιοτ και αλλού ο Νοστράδαμος! Ο Νοστράδαμος το απέδιδε στην εκλογή Τραμπ την οποία είχε προβλέψει από το 16ο αιώνα!

Στο έργο του Century III, Quatrain 81, ο… πολυσυζητημένος προφήτης πολλών δεινών έγραφε: “Ο μεγάλος αναίσχυντος και θρασύτατος φωνακλάς” και συνέχιζε “θα εκλεγεί κυβερνήτης του στρατού (εντάξει εδώ μπορεί να έπεσε λίγο έξω εκτός αν μίλαγε μεταφορικά)”.

“Η γέφυρα σπασμένη, η πόλη λιποθύμησε από φόβο” συνέχιζε η προφητεία.

Πολλοί πιστεύουν ότι ο “αναίσχυντος και θρασύτατος φωνακλάς” δεν είναι άλλος από το νέο πρόεδρο των ΗΠΑ. Και υποστηρίζουν ότι έχουν κι άλλα βάσιμα (;) στοιχεία για τον ισχυρισμό τους. Στο χωρίο 40 του Century 1, η προφητεία λέει: “Η ψευδής τρομπέτα (trumpet, στο πρωτότυπο κείμενο- Trump(et) σύμφωνα με τους αναλυτές των… γραφών) σφραγίζοντας την τρέλα και θα ωθήσει το Βυζάντιο να αλλάξει τους νόμους του”. Μάλιστα, σε αυτό το σημείο εμπλέκεται και η Ελλάδα, καθώς όσοι πιστεύουν τα λόγια του προφήτη Νοστράδαμου πιστεύουν ότι με τον όρο Βυζάντιο αναφερόταν στην Ελλάδα και το συνδέουν με την κρίση στο προσφυγικό, ένα θέμα που ο Τραμπ έκανε λάβαρο της προεκλογικής του εκστρατείας.
Η προφητεία του Νοστράδαμου για την εκλογή Τραμπ και την Ελλάδα
Επιστρέφοντας στις ΗΠΑ, οι προφητείες του Νοστράδαμου στο Quatrain 50, μιλούν για “τη Δημοκρατία (Republic) της μεγάλης πόλης” που θα εμπλακεί σε κοστοβόρες στρατιωτικές επιχειρήσεις, που θα διαταχθούν από την τρομπέτα “trumpet”… Και εδώ ο απόλυτος πανικός αφού οι ερμηνευτές του Νοστράδαμου είναι βέβαιοι ότι αυτή είναι προφητεία για έναν επερχόμενο πυρηνικό πόλεμο.

Γιατί έτσι, λοιπόν, τελειώνει ο κόσμος: με την εκλογή Τραμπ.

 

news


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.