well1

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι καλοί μας

φίλοι μας χαροποιούν με επισκέψεις – έκπληξη στο σπίτι και μας αιφνιδιάζουν με ένα κουτί γλυκά και πολλές άλλες λιχουδιές.

Στην παραπάνω περίπτωση δικαιολογείται να μην έχεις τακτοποιήσει τον χαμό που άφησες από το πρωί που έφυγες για δουλειά, όμως υπάρχουν και οι προσυνεννοημένες επισκέψεις όπως τα πάρτι ή τα reunions, κατά τα όποια έχεις ενημερώσει τους καλεσμένους σου πως τους περιμένεις.

Όμως επειδή η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά για κάθε οικοδεσπότη αλλά ταυτόχρονα ο χρόνος σου περιορισμένος, σε βοηθάμε να τα έχεις όλα στην εντέλεια πριν τους υποδεχτείς, κάνοντας focus και σε ορισμένα σημεία του σπιτιού που ενδεχομένως να παρέλειπες.

  • Το remote control της τηλεόρασης είναι ένα από τα πράγματα που θα προτείνεις σίγουρα να χρησιμοποιήσουν οι φίλοι σου για να ψυχαγωγηθούν όσο εσύ ασχολείσαι με το σερβίρισμα. Καθάρισε το με ένα αντιμικροβιακό προϊόν για να απομακρύνεις τις βρωμιές και να γυαλίσει.
  • Ποιος θα ήθελε να πλένει τα χέρια του με ένα σαπούνι που βρίσκεται σε μια λερωμένη σαπουνοθήκη; Μάλλον κανείς! Χρειάζεται λοιπόν ένα καλό τρίψιμο με ζεστό νερό και σφουγγάρι για να το φρεσκάρεις.
  • Ένα από τα αντιαισθητικά πράγματα μέσα στο σπίτι είναι και η μούχλα στις κουρτίνες του μπάνιου. Αν είναι πλαστική μπορείς να τη βάλεις στο πλυντήριο, με κανονική ποσότητα απορρυπαντικού.
  • Το χαλάκι της εισόδου είναι το πρώτο δείγμα της οργάνωσης και της καθαριότητας του σπιτιού σου. Αν είναι βαμβακερό ή συνθετικό τότε βάλε το στο πλυντήριο, σε κρύα πλύση, στο πρόγραμμα με τα ευαίσθητα. Διαφορετικά κάνε το να μοιάζει με καινούριο σκουπίζοντας το με την ηλεκτρική σκούπα.
  • Ένας καλεσμένος είτε πρόκειται να μείνει στο σπίτι σου είτε όχι θα χρειαστεί μια πετσέτα. Φρόντισε ώστε αυτή είναι πεντακάθαρη, μαλακή και να μυρίζει φρεσκάδα.

bovary


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.