jenniferaniston708

Η προσωπική της ζωή έχει κατά καιρούς επισκιάσει το υποκριτικό της ταλέντο.

Ωστόσο η Τζένιφερ Άνιστον έχει δουλέψει πολύ μετά το χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ για να ανεβάσει το επαγγελματικό της προφίλ.

Η ίδια σε δηλώσεις της τόνισε ότι αισθάνθηκε «να βυθίζεται στη θλίψη, ως μία άτεκνη γυναίκα» από τη στιγμή που το γεγονός ότι δεν έκανε παιδιά αποτέλεσε αντικείμενο ασταμάτητου δημόσιου σχολιασμού.

Μάλιστα όπως εξομολογήθηκε στο Marie Claire «ένιωθα ντροπή για την οικογενειακή μου κατάσταση. Για το διαζύγιό μου, για την μακροχρόνια απουσία ενός συντρόφου, για το ό,τι δεν έκανα παιδί».

«Είναι σαν να κοιτάζουμε τις γυναίκες από ένα συγκεκριμένο πρίσμα. Γιατί δεν βλέπουμε και κάτι άλλο;», είπε και πρόσθεσε: «Απλά σκέφτηκα: Έχω δουλέψει πάρα πολύ σκληρά σε αυτή τη ζωή και γι’ αυτή την καριέρα για να τα αφήσω να σβήσουν κάτω από τη θλίψη μίας άτεκνης γυναίκας».

Η Τζένιφερ από τότε που χώρισε, το 2005, από τον Μπραντ Πιτ δέχτηκε όλα τα χρόνια έναν καταιγισμό ερωτήσεων για το πότε θα ξαναπαντρευτεί και πότε θα αποκτήσει οικογένεια, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τα όσα έκανε όλα αυτά τα χρόνια στον κινηματογράφο.

Ακόμα κι όταν φέτος ανακοινώθηκε ο χωρισμός του Μπραντ και της Αντζελίνας η Τζένιφερ βρέθηκε στο επίκεντρο των μέσων ενημέρωσης και πολλοί δεν δίστασαν να υποστηρίξουν ότι χάρηκε για τον χωρισμό του διάσημου ζευγαριού, παρότι η ίδια είχε προχωρήσει τη ζωή της, αφού το 2015 παντρεύτηκε τον Τζάστιν Θερού.

 

iefimerida


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.