xronopouloumairi_834865174

Η μεγάλη πρωταγωνίστρια του κινηματογράφου και του θεάτρου, η Μαίρη Χρονοπούλου, βρέθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής για τα 21 χρόνια του οργανισμού «Χαμόγελο του Παδιού».

Η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απόφασή της να χαρίσει το σπίτι της στην Παιανία στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

«Τα πάντα τα έδωσα στο «Χαμόγελο του Παιδιού», δεν έχω τίποτα στο όνομά μου… Έδωσα όλη την περιουσία μου, απογυμνώθηκα τελείως», τόνισε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.

Εξήγησε τον λόγο:

«Βρίσκω ότι πιο γελοίο τις διαθήκες. Δηλαδή θεωρείται φιλανθρωπία αν βλέπεις τα ραδίκια ανάποδα ότι έχεις αφήσει λεφτά πίσω σου; »

Εγώ είμαι από χρόνια φίλη του Χαμόγελου του Παιδιού, είμαι 84 και σκέφτηκα τι να το κάνω; 9 στρέμματα κτήμα τι να το κάνω;» τόνισε η μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου αποκάλυψε και τον λόγο που δεν έκανε δικά της παιδιά. «Το μόνο που ζητάω είναι να μην με βγάλουν από το σπιτάκι που μένω μέχρι να πεθάνω.

Η χαρά μου θα είναι να δω τα πρώτα παιδάκια να μπαίνουν στο σπίτι. Ότι και να πω είναι λίγο».

Σε ερώτηση αν θα ήθελε να κάνει δικό της παιδί απάντησε ότι για εκείνη δικά της είναι όλα τα παιδιά του κόσμου. «Δεν έκανα παιδιά γιατί κανένας από τους συντρόφους της ζωής μου δεν μου έδινε την εντύπωση ότι θα είναι καλός πατέρας», είπε με ειλικρίνεια η Μαίρη Χρονοπούλου.

 

 

ourlife


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.