Η πρώτη ομιλία του Τραμπ ως προέδρου των ΗΠΑ
tramp-1
Ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε την ανατροπή και εξελέγη νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ, όπως μεταδίδει το Associated Press, καθώς συγκεντρώνει 276 εκλέκτορες έναντι 218 της Χίλαρι Κλίντον.
tramp

Οι πολιτείες που έχει κερδίσει ο κάθε υποψήφιος μέχρι στιγμής σύμφωνα με το Politico

Ντόναλντ Τραμπ: Αλαμπάμα, Αρκάνσας, Φλόριντα, Τζόρτζια, Άινταχο, Ιντιάνα, Aϊόβα, Κάνσας, Κεντάκι, Λουιζιάνα, Μισισίπι, Μισούρι, Μοντάνα, Νεμπράσκα, Βόρεια Καρολίνα, Βόρεια Ντακότα, Οχάιο, Οκλαχόμα, Νότια Ντακότα, Νότια Καρολίνα, Τενεσί, Τέξας, Γιούτα, Δυτική Βιρτζίνια και Γουαϊόμινγκ, Πενσυλβάνια.

Χίλαρι Κλίντον: Καλιφόρνια, Κολοράντο, Κονέκτικατ, Ντέλαγουερ, Χαβάη, Ουάσινγκτον, Ιλινόις, Μέριλαντ, Μασαχουσέτη, Νεβάδα, Νιου Τζέρσι, Νέο Μεξικό, Νέα Υόρκη, Όρεγκον, Ρόουντ Άιλαντ, Βιρτζίνια, Βέρμοντ, Ουάσινγκτον DC και Νεβάδα.

Δείτε live τα αποτελέσματα, στον διαδραστικό χάρτη του Politico εδώ

Η πρώτη ομιλία του Τραμπ ως προέδρου των ΗΠΑ
Σας ευχαριστώ συγνώη που σας κράτσησα τόσο πολύ σας ευχαριστώ πολύ, πάρα πολύ,
μόλις έλαβα ένα τηλεφώνημα από την Χίλαρι Κλίντον που μας συνεχάρη όλους εμάς για τη νίκη μας και την συνεχάρη εγώ και την οικογένειά της για μια πολύ δύσκολη και σκληρή μάχη που έδωσε.

Η Χίλαρι εργάστηκε πάρα πολύ και για μεγάλο χρονικό διάστημα και της έχουμε χρέος για τα αξιώματά της.

Ειναι η ώρα να επουλώσουμε τις πληγές του διχασμού σε όλους λέω ότι είναι ώρα να φθάσουμε σαν ένας ενωμένος λαός

Υπόσχομαι σε κάθε πολίτη της χώρας ότι θα είμαι πρόεδρος για όλους τους αμερικανούς και αυτους που επέλεξαν να μην με υποστηρίξουν έρχομαι προς τα εσάς σας δίνω χείρα φιλίας και σας λέω να εργαστούμε μαζί για το καλό αυτής της σπουδαίας χώρας η δική μας καμπάνια ήταν ένα απίστευτο μεγάλο κίνημα εργαζομένων ανδρών και γυναικών που θέλουν ένα καλύτερο μέλλον ένα κίνημα αμερικανών όλων των φυλών και όλων των κοινωνικών υποβάθρων.

θέλω να υπηρετήσω το λαό

θα αρχισουμε το στόχο της ανοικοδόμησης αυτού του έθνους ξόδεψα όλη μου την ενέργεια βλέποντας όλο αυτό το δυναμικό που δεν έχει αξιοποιηθεί εχουμε τρομερό δυναμικό κάθε αμερικανός θα έχει τη δυνατότητα να υλοποιήσει το όνειρό του οι ξεχασμένοι πολίτες αυτής της χώρας δεν θα είναι πλέον ξεχασμένοι

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.