sdsdss

Δεν είναι ο γάμος που σκοτώνει τον έρωτα αλλά η απουσία σεξ τονίζουν οι ψυχολόγοι.

Μετά τον ερχομό των παιδιών, νιώθεις ότι το σεξ πια – ακόμα κι αν είχες την πρόθεση να το κάνεις- γίνεται πιο δύσκολα: από φόβο μήπως τα παιδιά το αντιληφθούν, από ενοχή μήπως τους στερήσεις την προσοχή σου, από κούραση λόγω της πιεστικής καθημερινότητας, της δικής σου και του συντρόφου σου. Να θυμάσαι ότι εκτός από γονέας, είσαι και ερωτικός παρτενέρ και οφείλεις στον εαυτό σου μια υγιή σεξουαλική ζωή. Υπάρχουν 3 τρόποι που μπορεί να βοηθήσουν στην κατάσταση και κάνουν εσένα και τον σύντροφό σου να νιώσετε άνετα αν θέλετε να κάνετε σεξ.

Πηγαίνετε σε άλλο δωμάτιο: Αν έχετε μωρό στην κρεβατοκάμαρά σας, μετακινηθείτε σε άλλο δωμάτιο. Αν πάλι δεν θέλετε να αλλάξετε δωμάτιο, μεταφέρετε το μωρό για λίγο σε κάποιο άλλο δωμάτιο. Να είστε βέβαιοι ότι δεν θα σας κρατήσει μούτρα. Αντιθέτως, να έχετε κατά νου ότι κάθε φορά που κάνετε σεξ το μωρό θα νιώσει τους γονείς του πιο ήρεμους.

 

Κλείστε ραντεβού με τον σύντροφό σας: Αν το πρόγραμμα των παιδιών σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα εκτός σχολείου, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία την ώρα που θα είστε μόνοι σας στο σπίτι. Κανονίστε το μια συγκεκριμένη μέρα και ώρα μέσα στην εβδομάδα που στο σπίτι θα υπάρχει ησυχία.

Συγγενείς: Αν υπάρχει η δυνατότητα, αφήστε να περάσουν στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειας στο σπίτι τους. Μείνετε μόνοι στο σπίτι και περάστε μαζί χαλαρωτικές στιγμές που θα σας αναζωογονήσουν.

 

bovary


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.