Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η Νατάσα Μποφίλιου σε καμπάνια ενημέρωσης για ασφαλές διαδίκτυο

6 Νοεμβρίου, 2016 by Σταματίνα

bofiliou708

Το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου ανακοίνωσε την συνεργασία του με την καταξιωμένη ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου.

Στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των παιδιών και των γονέων για τους κινδύνους που ενέχει ο ψηφιακός κόσμος.

«Η Νατάσσα Μποφίλιου, είμαστε σίγουροι ότι θα μας βοηθήσει ουσιαστικά στην προσπάθεια που γίνεται στην χώρα μας, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη, για την δημιουργία ενός καλύτερου διαδικτύου, όπου τα παιδιά θα απολαμβάνουν τον μαγικό αυτό κόσμο χωρίς κινδύνους, έχοντας παράλληλα αναπτύξει κριτική ικανότητα» τονίζει το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου.

Επίσης σημειώνει, ότι θα δημιουργήσει σποτ στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο, αφίσες και εκπαιδευτικό υλικό και θα διοργανώσει ενημερωτικές εκδηλώσεις με την ενεργό συμμετοχή της Νατάσσας Μποφίλιου.

«Θέλουμε τέλος να ευχαριστήσουμε την Νατάσσα Μποφίλιου για την άμεση ανταπόκρισή της στο αίτημα μας, αλλά και την αφιλοκερδή της προσφορά σε αυτή την Πανευρωπαϊκή Πρωτοβουλία» αναφέρει.

Υπενθυμίζεται ότι το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας έχει αναλάβει την ευθύνη υλοποίησης του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Οι τρεις άξονες στους οποίους επικεντρώνεται το έργο είναι: 

  • η ενημέρωση και αφύπνιση του κοινού ,
  • η συμβουλευτική υποστήριξη σε χρήστες και στο οικογενειακό τους περιβάλλον,
  • καθώς και η καταγγελία παράνομου διαδικτυακού περιεχομένου.

 

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

 


loading…

This entry was posted on Κυριακή, 6 Νοεμβρίου, 2016 at 22:12 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΜΟΥΣΙΚΗ -ΤΑΙΝΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply