pb040111Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας-Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, ο Δήμος Γρεβενών και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος/Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας, πραγματοποίησαν την Παρασκευή (4-11), ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Διερεύνηση της δυνατότητας υλοποίησης τηλεθέρμανσης με βιομάζα στην πόλη των Γρεβενών» στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών.

Παρόντες ήταν ο Βουλευτής Γρεβενών Χρήστος Μπγιάλας, ο Αντιπεριφερειάρχης Βαγγέλης Σημανδράκος, ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας Δημήτρης Μαυροματίδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κώστας Καναβόςε, οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Τριγώνης και Χρήστος Πέτρου, ο Διοικητής του Γ.Ν. Γρεβενών Παντελεήμων Αλεξιάδης (στην “παρθενική” του εμφάνιση), μέλη του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και κόσμος που ενδιαφέρθηκε να ενημερωθεί για το συγκεκριμένο εγχείρημα.

Ομάδα εργασίας του ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας παρουσίασε τα αποτελέσματα της έρευνας, για την δυνατότητα της υλοποίησης της πρότασης. Συντόνιζε ο πρόεδρος των Μηχανικών Γρεβενών Γιάννης Ντόνας.
Ο Δήμαρχος Γρεβενών κράτησε… αποστάσεις…
Καθίστε αναπαυτικά και πληροφορηθείτε:

















Ο Αντιπεριφερειάρχης Βαγγέλης Σημανδράκος:

Δείτε εικόνες:

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.