aeropl

Ο Σύλλογος Αερομοντελιστών Κοζάνης (Σ.Α.Κ.), με αφορμή την γιορτή την πολεμικής αεροπορίας, διοργανώνει επίδειξη αερομοντελισμούτο Σάββατο 5 Νοεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης και  την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στο μοντελοδρόμιο του συλλόγου στο Μαυροδένδρι Κοζάνης.

Οι επισκέπτες μας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το αναγνωρισμένο από την Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία (www.elao.gr ) άθλημα του αερομοντελισμού, να ακούσουν και να ρωτήσουν για τις αρχές πτήσης αεροπλάνων και ελικοπτέρων, να δούνε από κοντά πολυάριθμα αεροπλάνα και ελικόπτερα των μελών του συλλόγου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ

Σάββατο 5 Νοεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης από το πρωί της 11:00 έως το βράδυ της 11:00 στατική έκθεση αερομοντέλων μαζί με   προβολή βίντεο των δραστηριοτήτων του Συλλόγου μας.

Κυριακή 6 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 το πρωί στο μοντελοδρόμιο του συλλόγου στο Μαυροδένδρι Κοζάνης  θα γίνουν:

  • πτήσεις αεροπλάνων και ελικοπτέρων
  • πτήσεις προσομοίωσης αγωνιστικού προγράμματος
  • στατική έκθεση αερομοντέλων

Πως θα βρείτε το μοντελοδρόμιο:

Κατευθυνόμενοι από Κοζάνη προς Πτολεμαΐδα, στον κυκλικό κόμβο ακριβώς στο τέλος των Κοίλων, επιλέξτε την Τρίτη έξοδο που οδηγεί προς Μαυροδένδρι – Ποντοκώμη και από Πτολεμαΐδα προς Κοζάνη στην πρώτη έξοδο του ίδιου κυκλικού κόμβου.  Το μοντελοδρόμιο βρίσκεται στα αριστερά σας, περίπου στα 3 χιλιόμετρα.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και τις δύο ημέρες των εκδηλώσεων.

Facebook: Αερομοντελιστές Κοζάνης – ΣΑΚ

aer-_

Σας περιμένουμε όλους!

Δ.Σ. Συλλόγου Αερομοντελιστών Κοζάνης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.