Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Είσαι φοιτητής; Κέρδισε δωρεάν delivery για 7 μήνες!

4 Νοεμβρίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

Σου κάνουμε δώρο 2100 ευρώ για δωρεάν delivery
deliverrasΕίσαι φοιτητής/φοιτήτρια; Ο νέος μας διαγωνισμός σου δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις δωρεάν delivery φαγητού για 7 μήνες!

Κάθε φορά που παραγγέλνεις από το app ή το site του delivera, από τις 15/10/2016 μέχρι και τις 30/11/2016, κερδίζεις ένα λαχνό συμμετοχής στον διαγωνισμό μας, άρα όσες πιο πολλές φορές παραγγείλεις τόσες περισσότερες είναι οι πιθανότητες να κερδίσεις!

Το έπαθλο είναι το όνειρο κάθε φοιτητή, δωρεάν delivery για 7 μήνες, από Δεκέμβριο μέχρι και Ιούνιο, για να βγάλεις όλο το φοιτητικό έτος χωρίς να ξοδέψεις ευρώ σε φαγητό.

Συγκεκριμένα σου κάνουμε δώρο 2100 ευρώ για δωρεάν delivery.

Όροι συμμετοχής

1. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την Deliveras Α.Ε.

2. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη του deliveras.gr που είναι φοιτητές σε οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ίδρυμα, δημόσιο ή ιδιωτικό, εντός της Ελληνικής Επικράτειας.

3. Κάθε μέλος του deliveras.gr συμμετέχει αυτομάτως στον διαγωνισμό με κάθε του παραγγελία σε κάποιο από τα συνεργαζόμενα καταστήματα του deliveras.gr, μέσω του site ή του application.

4. Κάθε μία (1) παραγγελία ισοδυναμεί με ένα (1) λαχνό συμμετοχής.

5. Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια διεξαγωγής από τις 15/10/2016 έως τις 30/11/2016.

6. Ο νικητής θα προκύψει έπειτα από κλήρωση που θα διεξαχθεί την 1/12/2016 και ώρα 10:30 στα γραφεία της Deliveras Α.Ε., παρουσία συμβολαιογράφου.

7. Από την κλήρωση θα προκύψει λίστα δέκα (10) μελών του deliveras.gr και στη συνέχεια θα διαπιστωθεί εάν ο πρώτος επιτυχών πληρεί τους όρους του διαγωνισμού. Σε περίπτωση που ο πρώτος επιτυχών της λίστας δεν κριθεί έγκυρος για συμμετοχή στον διαγωνισμό παραβιάζοντας οποιονδήποτε από τους όρους, νικητής θεωρείται ο δεύτερος της λίστας (επιλαχών) κ.ο.κ.

8. Για την έγκυρη συμμετοχή απαιτείται να έχουν καταχωρηθεί τα πραγματικά στοιχεία του υποψηφίου (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, κινητό τηλέφωνο και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).

9. Από τον διαγωνισμό εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι της Deliveras Α.Ε., καθώς και συγγενείς τους, Α’ βαθμού.

10. Για λόγους διαφάνειας του διαγωνισμού, ο νικητής δεσμεύεται εκ΄των προτέρων ότι επιτρέπει τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, καθώς και φωτογραφιών/video που θα ληφθούν κατά την παραλαβή του δώρου του σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του deiveras.gr, καθώς και τρίτων συνεργαζόμενων μέσων.

11. Ο νικητής θα παραλάβει το δώρο του από την έδρα της Deliveras Α.Ε., στη διεύθυνση Πειραιώς 1, Αθήνα. H παραλαβή του δώρου θα γίνει με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας & φοιτητικής ταυτότητας (πάσο), όπου αναφέρεται το ονοματεπώνυμο του νικητή, όπως αυτός το έχει συμπληρώσει στα στοιχεία εγγραφής του στο deliveras.gr.

This entry was posted on Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου, 2016 at 22:50 and is filed under ΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply