Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δημήτρης Καραγιάννης (αιρετός στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Γρεβενών): Σας ευχαριστώ!

4 Νοεμβρίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

karagiannhw-dhmhtrhwΣυναδέλφισσες και συνάδελφοι ,

στις εκλογές αιρετών, της 2ας Νοεμβρίου 2016, για το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Γρεβενών, μου κάνατε την τιμή να με εκλέξετε, για δεύτερη φορά, εκπρόσωπό σας.Σας ευχαριστώ!

            Κάθε  ψήφος εμπιστοσύνης που μου δώσατε αποτελεί συνιστώσα μιας  μεγάλης δύναμης∙της δύναμης να υπερασπίζομαι, και στο νέο υπηρεσιακό συμβούλιο, με συνέπεια, αμεροληψία, και ευαισθησία, το δίκαιο και εύλογο αίτημα όλων των συναδέλφων για αντικειμενικότητα, αξιοκρατία, και απόλυτη διαφάνεια.

            Το σημαντικότερο όλων, η δική σας αδιάλειπτη φωνή και συμμετοχή είναι αυτή που προσδίδει στη μεταβλητή της εκπροσώπησης τις σταθερές τιμές της συλλογικότητας και της ισονομίας, οι οποίες συνιστούν θεμελιώδη ερείσματα του εκπαιδευτικού συστήματος που διεκδικούν οι εκπαιδευτικοί και επιτάσσουν οι σύγχρονες κοινωνικές συνθήκες.


Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Πάντα στη διάθεσή σας,

Δημήτρης Καραγιάννης

      Μαθηματικός

Star-fm.gr: Δείτε και Γρεβενά: Εκλογές αιρετών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση – Πρώτη Δύναμη η ΔΑΚΕ- Δείτε τα αποτελέσματα

This entry was posted on Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου, 2016 at 21:28 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply