asthenoforo- ekab -εκαβΣε κατάσταση λιποθυμίας μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο τουλάχιστον 3 μαθητές, οι οποίοι φέρονται να είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ σε έξοδό τους σε κλαμπ στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νοσηλευτές του ΕΚΑΒ κλήθηκαν, τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου, να παραλάβουν τους ανήλικους οι οποίοι βρίσκονταν σε κλαμπ στο Μαρούσι.

Κατά άλλες πληροφορίες ο αριθμός των μαθητών που ένοιωσαν αδιαθεσία μετά την κατανάλωση αλκοόλ ήταν 10.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το ένα παιδί ήταν σε τόσο άσχημη κατάσταση κι εκφράστηκαν φόβοι για την υγεία του, καθώς παραλήφθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Για την υπόθεση γίνεται έρευνα από το ανηλίκων της ασφάλειας, ενώ έχουν ληφθεί δείγματα για να εξεταστεί μεταξύ άλλων η ποιότητα του αλκοόλ που κατανάλωσαν οι ανήλικοι και το αν ήταν νοθευμένο.

Το πάρτι στο κλαμπ είχε διοργανωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ των μαθητών σχολείων των βορείων προαστίων, με την ευκαιρία της αργίας της 28ης Οκτωβρίου.

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.