Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σοκ: Μαθητές λιποθύμησαν σε κλαμπ στο Μαρούσι από το πολύ αλκοόλ

3 Νοεμβρίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

asthenoforo- ekab -εκαβΣε κατάσταση λιποθυμίας μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο τουλάχιστον 3 μαθητές, οι οποίοι φέρονται να είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ σε έξοδό τους σε κλαμπ στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νοσηλευτές του ΕΚΑΒ κλήθηκαν, τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου, να παραλάβουν τους ανήλικους οι οποίοι βρίσκονταν σε κλαμπ στο Μαρούσι.

Κατά άλλες πληροφορίες ο αριθμός των μαθητών που ένοιωσαν αδιαθεσία μετά την κατανάλωση αλκοόλ ήταν 10.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το ένα παιδί ήταν σε τόσο άσχημη κατάσταση κι εκφράστηκαν φόβοι για την υγεία του, καθώς παραλήφθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Για την υπόθεση γίνεται έρευνα από το ανηλίκων της ασφάλειας, ενώ έχουν ληφθεί δείγματα για να εξεταστεί μεταξύ άλλων η ποιότητα του αλκοόλ που κατανάλωσαν οι ανήλικοι και το αν ήταν νοθευμένο.

Το πάρτι στο κλαμπ είχε διοργανωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ των μαθητών σχολείων των βορείων προαστίων, με την ευκαιρία της αργίας της 28ης Οκτωβρίου.

iefimerida

loading…

This entry was posted on Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου, 2016 at 09:21 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply