Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Grevena TV || Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας στα Γρεβενά: “Η μετεγκατάσταση των Αστυνομικών Υπηρεσιών” … (εικόνες + video)

1 Νοεμβρίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%86Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (31-10-16) στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων «Πέτρος Σούλης» του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, όπου με ιδιαίτερο ενδιαφέρον συζητήθηκε το θέμα: “Ενημέρωση για την Αξιοποίηση του Ημιτελούς Κτιρίου της ΕΛ.ΑΣ. για την Κάλυψη των Στεγαστικών Αναγκών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών, τη Δημιουργία Ξενώνων της Σχολής Αστυφυλάκων και των επιπλέον Ωφελειών” .

Εισηγητής ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Γρεβενών, κ.Ευάγγελος Σημανδράκος.

Παρόντες στο Συμβούλιο ήταν ο Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, ο Βουλευτής Γρεβενών Χρήστος Μπγιάλας, ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης, ο Δήμαρχος Δεσκάτης Δημήτρης Καραστέργιος, ο Αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Γρεβενών και πρώην Δήμαρχος Δημοσθένης Κουπτσίδης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Νίκος Ράμμος, ο Αντιδήμαρχος Γρεβενών Χρήστος Τριγώνης (διεκδικητής εδώ και χρόνια -με την ιδιότητα του Προέδρου των Αστυνομικών των Γρεβενών- της μεταφοράς των Αστυνομικών υπηρεσιών, ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Παναγιώτης Ντζιοβάρας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Γρεβενών Κωνσταντίνος Νταλέτσος,ο πρώην Βουλευτής Γρεβενών Κυριάκος Ταταρίδης, σύσσωμο το ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών, πρόεδροι φορέων και συλλόγων που κατέθεσαν τις θέσεις τους…

Στην διάρκεια της συνεδρίασης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αντώνης Δασκαλόπουλος, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός ο οποίος διαφώνησε με την απόφαση να πραγματοποιηθεί η μεταφορά των Αστυνομικών Υπηρεσιών στο κτίριο της Σχολής Αστυφυλάκων, αφού όπως πιστεύει “Καταργείται η Σχολή Αστυφυλάκων” …
Το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν αμείωτο ενώ όλες οι τοποθετήσεις, ήταν υπέρ της μετακίνησης…


..Όλα τα video στο κανάλι μας στο Grevena TV

This entry was posted on Τρίτη, 1 Νοεμβρίου, 2016 at 08:02 and is filed under Grevenatv, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply