mirren-780

Αν υπάρχει μια γυναίκα που έζησε μια πραγματικά υπέροχη ζωή, αυτή είναι η Ελεν Μίρεν.

Κέρδισε ένα Οσκαρ, ένα Tony, τέσσερα Emmys, τρία Golden Globes, και πήρε τίτλο ευγενείας από την βασίλισσα Ελισάβετ. Είναι παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Taylor Hackford εδώ και 19 χρόνια. Επίσης, είναι όμορφη και έξυπνη. Και μόλις κέρδισε το Legend Award στο γκαλά Women In Hollywood το οποίο διοργάνωσε το περιοδικό Elle στο ξενοδοχείο Seasons του Beverly Hills.


Κατά την ομιλία της στην εκδήλωση, η Μίρεν διάβασε και το Top 5 των συμβουλών της για τις γυναίκες και είναι οι εξής:

1.    Ποτέ μην πίνετε αλκοόλ, εκτός αν γιορτάζετε κάτι, ή είστε ταραγμένη από κάτι ή εκτός κι αν πρόκειται για μια ημέρα που τελειώνει σε «ι». Και μην πίνετε όταν οδηγείτε.
2.    Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν κανόνες στον έρωτα, αλλά μην παντρεύεστε βιαστικά. Ειλικρινά, εγώ παντρεύτηκα τον Taylor αργά στη ζωή μου και όλα πήγαν μια χαρά. Αλλά δώστε στο σύντροφό σας την ελευθερία και τη στήριξη για να πραγματοποιήσει τις φιλοδοξίες του. Είναι πολύ σημαντικό και ισχύει τόσο για γυναίκες όσο και για άντρες.
3.    Σε ένα τραπέζι όπου παίζουν black jack, ξεχωρίστε τους άσσους, τα οκτώρια και τα εννιάρια. Πιστέψτε με, αυξάνει τις πιθανότητες να κερδίσετε.
4.    Επικοινωνήστε με τους φίλους σας καθημερινά και δεν εννοώ μέσω Facebook. Είναι καλύτερο να έχει κανείς τρεις καλούς φίλους, παρά 300 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…και εννοώ φίλους με τους οποίους να μιλάτε ειλικρινά.
5.    Και τέλος, αγνοήστε όλους όσοι σας κρίνουν για την εξωτερική σας εμφάνιση. Ειδικά αν πρόκειται για κάποιον ανώνυμο ηλίθιο τύπο που σας ακολουθεί στο ίντερνετ ή έναν υποψήφιο σε προεδρική εκλογή, πρησμένο και με μικρά χέρια [καρφί στον Ντόναλντ Τραμπ].

 

iefimerida


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.