Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συνταγή: Μπριζόλες με κρούστα παρμεζάνας

Οκτώβριος 29th, 2016 by Σταματίνα

2135-mprizoles-me-krousta-parmezanas-by-lidia-foka

Τι χρειαζόμαστε:

  • μπριζόλες
  • αυγά
  • τριμμένη φρυγανιά
  • τριμμένη παρμεζάνα
  • αλάτι, πιπέρι

Πώς το κάνουμε:

  1. Πασπαλίζουμε τις μπριζόλες μας με αλατοπίπερο, τις περνάμε από τη παρμεζάνα να καλυφθούν ολόκληρες, στη συνέχεια από το αυγό και τέλος από τη φρυγανιά, όπου τις πατάμε με δύναμη για να κολλήσει καλά πάνω στο κρέας.
  2. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε 3 κ.σ. λάδι σε μέτρια θερμοκρασία.
  3. Ρίχνουμε σε δόσεις τις μπριζόλες και τις τηγανίζουμε για 5 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν μέχρι μέσα.
  4. Γαρνίρουμε τις μπριζόλες με φέτες λεμονιού.

 

sintagespareas


loading…

This entry was posted on Σάββατο, Οκτώβριος 29th, 2016 at 11:33 and is filed under ΣΥΝΤΑΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply