meteggrafes-paideia-708

Τα αποτελέσματα των ηλεκτρονικών αιτήσεων μετεγγραφής φοιτητών είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας.

Οπως αναφέρει το υπουργείο, αυτή είναι η πρώτη φορά που η δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων γίνεται μια εβδομάδα μετά την υποβολή των αιτήσεων, αλλά και στην αρχή του ακαδημαϊκού έτους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνδεθούν στην εφαρμογή με τους κωδικούς με τους οποίους υπέβαλαν την αίτησή τους μέσω του σχετικού συνδέσμου που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΥΠ.Π.Ε.Θ.

Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Παιδείας, ο αριθμός των αιτήσεων φέτος έφτασε τις 12.000, με τις περισσότερες αιτήσεις να αφορούν Πανεπιστήμια και ΤΕΙ Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Πέρυσι, τα αποτελέσματα έγιναν γνωστά στα μέσα Ιανουαρίου. Τότε τα στοιχεία είχαν σταλεί στο υπουργείο Οικονομικών και επέστρεψαν στο υπουργείο Παιδείας, με την διαδικασία να είναι αρκετά χρονοβόρα. Οι αιτήσεις, πέρυσι, ήταν 9.710.

iefimerida


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.