Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τον «έδωσε» στεγνά ο παπαγάλος! Έξαλλη η κερατωμένη σύζυγος

28 Οκτωβρίου, 2016 by Σταματίνα

natur_607_365_577_324

Όταν ο παπαγάλος αποκάλυψε την παράνομη σχέση του ιδιοκτήτη του με την οικιακή βοηθό στην σύζυγο, τότε εκείνη τον πήρε αγκαλιά και πήγε κατευθείαν στην αστυνομία, μιας και ήταν ο μοναδικός της μάρτυρας!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, το ζευγάρι μένει στο Κουβέιτ, όπου η μοιχεία είναι παράνομη και μπορεί να οδηγήσει σε φυλάκιση ή σε κοινωνική εργασία, έτσι η γυναίκα μόλις έμαθε για την παράνομη σχέση του συζύγου της δεν το άφησε να περάσει έτσι.

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν ο παπαγάλος άρχισε να επαναλαμβάνει τους “καυτούς” διαλόγους που είχε ο άπιστος σύζυγος με την ερωμένη του κάνοντας την απατημένη σύζυγο έξαλλη!

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Al Shahed Daily, η γυναίκα υποπτευόταν εδώ και καιρό ότι ο σύζυγός της την απατούσε και δυστυχώς δεν κατάφερε να βρει το δίκιο της διότι η αστυνομία δεν δέχτηκε την… κατάθεση του παπαγάλου, υποστηρίζοντας ότι το πτηνό μπορεί απλά να επαναλάμβανε ατάκες που άκουσε στην τηλεόραση ή στο ραδιόφωνο.

 

newsit


loading…

This entry was posted on Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου, 2016 at 23:46 and is filed under ΑΣΤΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply