LOQ: Δυο γυναίκες φτιάχνουν τα πιο φίνα παπούτσια που είδαμε τελευταία

Η επωνυμία υποδημάτων LOQ προέρχεται από τα επώνυμα των συνιδιοκτητών Keren Longkumer και Valerie Quant Zecchetto.

Δυο μοντέρνες γυναίκες που προέρχονται από αντίθετες πλευρές του κόσμου ενώνουν το γούστο και την κουλτούρα τους με σκοπό να επαναπροσδιορίσουν με κλασικό τρόπο την σύγχρονη γυναίκα. Η κολεξιόν εμπνευσμένη από την αμοιβαία αγάπη τους για τα γεωμετρικά σχήματα επικεντρώνεται στα εξής σημαντικά πράγματα, αντισυμβατικές μορφές, διαστάσεις, υλικά και προσοχή στη λεπτομέρεια. Αυτό εξηγεί τις ιδιόμορφες μικρές λεπτομέρειες που τους επέτρεψαν να προτείνουν εκ νέου τα κλασικά σχέδια, ενώ εξακολουθούν να διατηρούν την ποιότητα και την άνεση.

Τακούνια χοντρά, ελαφρώς υπερμεγέθη, που προεξέχουν από κάτω από τις σόλες των παπουτσιών και μποτάκια σουέντ με φερμουάρ μπροστά κατά μήκος του υποδήματος είναι μόνο μερικά από τα ιδιαίτερα σχέδια τους. Τα παπούτσια των Longkumer και Quant Zecchetto ισορροπούν αρμονικά μεταξύ του κλασικού με το μοντέρνο, του άνετου με το θηλυκό!

 

 

 

bovary


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.