kate-forema-print-708

Στις λίστες με τις πιο καλοντυμένες φιγουράρει στις πρώτες θέσεις, αν και δεν χρειάζεται να το πει κάποιος ειδικός, ότι αυτή η γυναίκα είναι πάντοτε καλοντυμένη. Κι όμως, ήρθε η στιγμή που πολύ απλά η ενδυματολογική της επιλογή δεν ήταν καλή. Για την ακρίβεια ήταν απογοητευτική.

Ο λόγος για την δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον η οποία από τη στιγμή που μας συστήθηκε επισήμως, το 2011 στον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ στο Μπάκιγχαμ με εκείνο το θρυλικό μπλε ντραπέ Issa φόρεμα, έως σήμερα κάνει απλά εκπληκτικές εμφανίσεις. Η μία είναι καλύτερη από την άλλη, οι επιλογές της, πάντα, έχουν συγκεκριμένη σημειολογία, στέλνουν μήνυμα, είναι μελετημένες μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και είναι όλες μία και μία.

Ετσι, ύστερα από πέντε χρόνια ήρθε η πρώτη φορά για την δούκισσα του Κέιμπριτζ να εισπράξει κακές κριτικές για την ενδυματολογική της επιλογή.

Ο λόγος για ένα φλοράλ φόρεμα που φόρεσε στην εκδήλωση για τους Παραολυμπιονίκες στο Μπάκιγχαμ.

Λευκό με τυπώματα κόκκινων λουλουδιών, έως λίγο πάνω από τον αστράγαλο, με μακρύ μανίκι και ένα ζωνάκι στη μέση, το  Alexander McQueen φόρεμά της αξίας άνω των 3.000 ευρώ θα μείνει στην ιστορία ως η χειρότερη ενδυματολογική επιλογή της Κέιτ Μίντλετον.

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ όπως αποδεικνύει και η παρακάτω φωτογραφία αγαπά ιδιαίτερα τα φλοράλ και έχει επιλέξει πολλές φορές φορέματα με τυπώματα λουλουδιών. Ολα τους σικάτα και όμορφα, εκτός από το τελευταίο το Alexander McQueen, σχεδιστατή που αγαπά ιδιαίτερα και επιλέγει για πολύ σημαντικές στιγμές της ζωή της. Ισως να έπαιξε ρόλο ότι πρόκειται για ένα κομμάτι από την ανοιξιάτικη συλλογή του οίκου και να μην ταίριαζε τόσο με το κρύο κλίμα του Οκτωβρίου στο Λονδίνο…

iefimerida


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.