pita-paltroou-708

H νύφη… αλλά και ο γαμπρός το ‘σκασαν λίγο πριν τον γάμο.

Οι βέρες μπορεί να είχαν περαστεί αλλά δεν μπόρεσαν να κρατήσουν ενωμένα τα ζευγάρια που ακολουθούν. Απιστία, ανία, επαγγελματικές υποχρεώσεις, ασυμφωνία χαρακτήρων, προδοσία ήταν οι λόγοι που οδήγησαν σε ρήξη τους πρώην συντρόφους. Διάσημα πρώην ζευγάρια που αποφάσισαν αργά ή γρήγορα ότι η σχέση τους δεν είχε μέλλον και διέλυσαν τον αρραβώνα τους.


Gwyneth Paltrow – Brad Pitt

H σχέση τους κράτησε από το 1994 μέχρι το 1997 και αρραβωνιάστηκαν όταν η ηθοποιός ήταν 24. H Γουίνεθ Πάλτροου παραδέχτηκε δημόσια ότι διέλυσε τον αρραβώνα γιατί δεν ήταν έτοιμη ακόμα για γάμο και νιώθει υπεύθυνη για το άδοξο τέλος της σχέσης.

 

Emily Blunt and Michael Bublé

H Εmily Blunt και ο Michael Buble αρραβωνιάστηκαν το 2005. Τρία χρόνια μετά χώρισαν λόγω των βεβαρυμένων επαγγελματικών υποχρεώσεών τους. Βέβαια, οι φήμες λένε ότι η απιστία ήταν ο πραγματικός λόγος χωρισμού τους.

 

Julia Roberts – Kiefer Sutherland

Κι όμως υπήρξαν αρραβωνιασμένοι! Η Julia Roberts διέλυσε τον αρραβώνα και έφυγε στην Ιρλανδία με τον φίλο του πρώην συντρόφου της, Jason Patric. Σαν να λέμε… η νύφη το ‘σκασε!

 

Jennifer Lopez-Ben Affleck

Το .. “Bennifer” διαλύθηκε λίγο πριν τον γάμο τους το 2003. H διάλυση του αρραβώνα τους από τον ηθοποιό, λέγεται ότι έκανε την ηθοποιό να νιώσει ψυχολογική κατάρρευση η οποία κράτησε τρεις μέρες.

 

Katie Holmes and Chris Klein

Xώρισαν ξαφνικά το 2005. Τρεις μήνες μετά, η Katie Holmes θα αρραβωνιαζόταν τον Τom Cruise.

 

Jude Law and Sienna Miller

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε ανήμερα των Χριστουγέννων το 2004. Χώρισαν τον Ιούλιο που θα ακολουθούσε λόγω του ότι ο Jude απεδείχθη άτακτος και απόλαυσε ερωτικές στιγμές με την νταντά των παιδιών του.

 

Kate Moss -Pete Doherty

Ο Pete Doherty ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με την Kate Moss τον Απρίλιο του 2007. Τρεις μήνες μετά στην σχέση του ζευγαριού έπεσαν τίτλοι τέλους. To μοντέλο, απογοητευμένο από την έκβαση της σχέσης, ακύρωσε τα επαγγελματικά του σχέδια εκείνη την περίοδο.

Demi Moore – Emilio Estevez

Ένας “αγνωστος” αρραβώνας είναι αυτός της Demi Moore με τον Emilio Estevez. H Demi Μοοre αρραβωνιάστηκε τον μεγαλύτερο αδελφό του Charlie Sheen λίγο μετά την γνωριμία τους το 1984. Οι πρώην σύντροφοι παραμένουν καλοί φίλοι.

 

Ryan Reynolds -Alanis Morissette

O Ryan Reynolds και η Alanis Morissette αρραβωνιάστηκαν το 2004. To ζευγάρι χώρισε δηλώνοντας ότι απλά απόλαυσε την “φάση”.


iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.