paylidis
Γιώργος Παυλίδης

Η αυτοδιοικητική οικογένεια της χώρας έχασε  ένα πολύ άξιο μέλος της, καθώς έφυγε από τη ζωή ο

Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Γιώργος Παυλίδης, μετά από σκληρό αγώνα που έδωσε με μαχητικότητα και θάρρος.

Ο Γιώργος Παυλίδης υπήρξε ένα πολιτικό πρόσωπο που διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στη δημόσια ζωή του τόπου, άριστος γνώστης των θεμάτων της αυτοδιοίκησης, την οποία υπηρέτησε συνεχώς για πάνω απο μια δεκαπενταετία, ανοίγοντας δρόμους συνεργασίας σε μια σειρά θεμάτων.

Στους πολίτες της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης εκφράζω τα συλλυπητήρια μου, ενώ στο σύνολο των εργαζομένων και αιρετών της Περιφέρειας εύχομαι να συνεχίσουν επάξια το έργο που ο ίδιος ξεκίνησε.

Στους πολύ δικούς του ανθρώπους που έχουν δοκιμαστεί σκληρά, εύχομαι απο καρδιάς δύναμη και κουράγιο.

 

Ο  Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

Θεόδωρος Καρυπίδης


Συλλυπητήριο Μήνυμα Δημάρχου και Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών

Ο Δήμαρχος κος Γιώργος Δασταμάνης και το Δημοτικό Συμβούλιο Γρεβενών εκφράζουν τη βαθιά τους λύπη για την απώλεια του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Γιώργου Παυλίδη, του οποίου γενέτειρα ήταν το Φελλί Γρεβενών.

Η πορεία του στον πολιτικό στίβο μετρά τουλάχιστον δεκαπέντε χρόνια και η συνεισφορά του στην τοπική αυτοδιοίκηση υπήρξε αξιέπαινη. Μετά θλίψης αποχαιρετούμε ένα σημαντικό πολιτικό πρόσωπο και ευχόμαστε συλλυπητήρια στους συγγενείς και στους οικείους του.

Ο Δήμαρχος &
το Δημοτικού Συμβούλιο Γρεβενών


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.