uessal
Tραγική εξέλιξη είχε η εξαφάνιση της 48χρονης Μαρίας Χαζάπη, που τα ίχνη της είχαν χαθεί στις 23 Σεπετεμβρίου 2016 από τα Λαγυνά του δήμου Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Η σορός της άτυχης γυναίκας βρέθηκε το πρωί της περασμένης Τετάρτης σε προχωρημένη σήψη.
Ωστόσο, εκείνο που κάνει ιδιαίτερη αίσθηση είναι πως η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε μέσα σε παροπλισμένο απορριμματοφόρο του δήμου Λαγκαδά και όχι σε εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο όπως επεσήμαναν οι αρχικές πληροφορίες. Το αυτοκίνητου του δήμου βρισκόταν σταθμευμένο σε αγροτική περιοχή κοντά στην επαρχιακή οδό Λαγκαδά-Ηρακλείου, δίπλα στον Μπογδάνα.

Το πτώμα εντοπίστηκε από τον ιδιοκτήτη του χωραφιού ο οποίος βρέθηκε στο σημείο για αγροτικές εργασίες. Από τον ιατροδικαστή μάλιστα είχε αποκλειστεί τον ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Να σημειώσουμε, πως για την εξαφάνιση της 48χρονης που είχε δηλωθεί στις 23 Σεπτεμβρίου ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία κοινωνικού συναγερμού (omnibus alert), σύμφωνα με την οποία η γυναίκα βρισκόταν σε κίνδυνο εξαιτίας προβλημάτων υγείας.

Πηγή Φωτό: Lagadas

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.