ΚΤΕΛΣχετικά με τα όσα αναφέρθηκαν  στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας  που πραγματοποιήθηκε στις 16 Οκτωβρίου 2016 ,  στο  θέμα της  αξιοποίησης των κτιρίων της σχολής Αστυφυλάκων Γρεβενών, αναφέρω τα παρακάτω.

Έπειτα από την τηλεφωνική κλήση που δέχθηκα από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Δασκαλόπουλο Αντώνιο , μου  τέθηκε το ερώτημα της συμμετοχής μου ως Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Γρεβενών,  σε σύσκεψη  με  θέμα συζήτησης το μέλλον των κτιρίων της σχολής Αστυφυλάκων Γρεβενών.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι  ουδέποτε συμφώνησα  στην  μη μετεγκατάσταση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών στο ημιτελές κτίριο που βρίσκεται στην σχολή Αστυφυλάκων.

Επίσης γνωστοποιώ προς όλους του φορείς  του τόπου, ότι δεν υπάρχει καμία απόφαση του Δ.Σ. του ΚΤΕΛ Γρεβενών , η οποία να είναι αντίθετη στην  μετεγκατάσταση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών  στο ημιτελές κτίριο της σχολής Αστυφυλάκων.

Ως ενεργός πολίτης αυτού του τόπου πιστεύω ότι το στεγαστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών πρέπει να λυθεί το συντομότερο δυνατό. Καμία αντίρρηση δεν έχω  ως προς την λύση που έχει δρομολογηθεί για την επίλυση του προβλήματος.

Ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Γρεβενών Α.Ε.

Ζιάκας Ιωάννης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.