Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια Γρεβενών για τη στέγαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών

12 Οκτωβρίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

perif-astynΤην Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016, με την παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρου Καρυπίδη,

πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Ευάγγελου Σημανδράκου με θέμα την επίλυση του χρόνιου στεγαστικού προβλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών.

Δρομολογούνται πλέον οι λύσεις για άμεση συνέχιση των εργασιών στο κτίριο της Σχολής Αστυφυλάκων ώστε να αποκτήσει η Αστυνομία την στέγαση που αρμόζει στο διοικητικό και λειτουργικό της ρόλο. Η διαμόρφωση του κτιρίου στο σύνολό του, καθώς και του περιβάλλοντα χώρου συνολικά, επιτρέπει όταν οι συνθήκες στη χώρα το επιτρέψουν την επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων.

perif-astyn-2Με την παρουσία εκπροσώπων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., του Δημάρχου Γρεβενών, της Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας και της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Έδρας, καθορίστηκαν όλες οι διαδικασίες που θα επιταχύνουν την ολοκλήρωση του έργου.

Συνέβαλλαν με την παρουσία τους, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχος κ. Παναγιώτης Ντζιοβάρας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Γρεβενών Ταξίαρχος κ. Κωνσταντίνος Νταλέτσος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Π.Ε. Γρεβενών, ο Αντιδήμαρχος Γρεβενών κ. Χρήστος Τριγώνης, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας και του Δήμου Γρεβενών.

Τέλος να τονίσουμε τα πολλαπλά οφέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών και όλης της κοινωνίας μας, μιας και λύνει το θέμα της συστέγασης του Τμήματος Μεταγωγών, ενός χρόνιου αιτήματος, συμβάλει στην μετεκπαίδευση των αστυνομικών σε πραγματικές συνθήκες και λειτουργεί επικουρικά στο Εθνικό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Γρεβενών

Ευάγγελος Σημανδράκος

This entry was posted on Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου, 2016 at 20:07 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply