Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ «ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ»: Βιβλιοπαρουσίαση στην Κοζάνη του Βιβλίου «ΣΕΛΙΔΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ – ΤΟΜΟΣ Γ΄»

10 Οκτωβρίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%b7-%ce%b2%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%b9%ce%bf%cf%85-2Σας προσκαλούμε να τιμήσετε την παρουσίαση του βιβλίου του συμπατριώτη μας Αποστόλου Παπαδημητρίου,ηλεκτρολόγου μηχανικού και συγγραφέα, με τίτλο «ΣΕΛΙΔΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ – ΤΟΜΟΣ Γ΄».

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην αίθουσα του συλλόγου, στο υπόγειο του Μπλἲουρείου εκκλησιαστικού ιδρύματος, Σ. Μπλιούρα 2, την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, παραμονή της επετείου απελευθέρωσης των Γρεβενών, και ώρα 7 μ.μ.

Κατ’ αυτήν θα προλογίσει ο πρόεδρος του συλλόγου Αθανάσιος Λότσιος και θα ακολουθήσει η παρουσίαση από τους Θωμά Παπαθανασίου, φιλόλογο, και Βασίλειο Αποστόλου, δάσκαλο. Την εκδήλωση θα κλείσει ο συγγραφέας, ο οποίος θα προβάλλει ιστορικές φωτογραφίες.

biblio-1

Για το διοικητικό Συμβούλιο

Ο πρόεδρος              Ο γραμματέας

Λότσιος Αθανάσιος      Μπουκάλης Δημήτριος

loading…

This entry was posted on Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου, 2016 at 21:55 and is filed under ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply