newego_large_t_1101_54852266_type13145

Οι ντόπιοι έχουν δώσει νέες πληροφορίες στους ντετέκτιβ σχετικά με το πού πιστεύουν ότι ο αποβιώσας Κωνσταντίνος Μπάρκας, μπορεί να έχει θάψει τον μικρό Μπεν στην Κω.

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας του South Yorkshire που εργάζονται στην Ελλάδα, ενημερώθηκαν από ένα διερχόμενο μοτοσικλετιστή για μια άλλη τοποθεσία.

Την ώρα που περνούσε από την παρούσα περιοχή αναζήτησης, ο μοτοσικλετιστής είπε: «Δεν ξέρω γιατί σκάβετε εκεί – ο Ντίνο είχε αφήσει τα μπάζα πιο πάνω στο δρόμο». Ο Ντίνο εργαζόταν ως οδηγός εκσκαφέα στην περιοχή Ηρακλής.

Οι ντετέκτιβ είναι βέβαιοι πως η πληροφορία ήταν σημαντική καθώς την είχαν υποστηρίξει κι άλλοι μάρτυρες στην περιοχή.

Έτσι, οι έρευνές τους έχουν επεκταθεί, παρόλο που αρχικά είχε προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί την Πέμπτη, σύμφωνα με την Mirror.

Η αστυνομία σκέφτεται πως ο Μπεν τραυματίστηκε σε ατύχημα με εκσκαφέα στις 24 Ιουλίου 1991.

Η μητέρα του μικρού Μπεν, Κέρι, δηλωσε: «Είμαι τόσο ανακουφισμένη που οι κάτοικοι της Κω μας βοηθούν με τις έρευνες. Είναι σαφές πως ο Ντίνο ήταν υπεύθυνος για ένα ατύχημα. Πιστεύουν ότι το σώμα του γιου μου μεταφέρθηκε σε αυτό το νέο μέρος».

Φωτογραφία από ένα ζευγάρι πέδιλα παρόμοια με αυτά που φορούσε ο Μπεν όταν εξαφανίστηκε, έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία του South Yorkshire.

<p>Φωτογραφία από ένα ζευγάρι πέδιλα παρόμοια με αυτά που φορούσε ο Μπεν όταν εξαφανίστηκε, έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία του South Yorkshire.</p>

Την Πέμπτη, η αστυνομία της Κω ξεκίνησε τις έρευνες σε ένα άλλο μέρος, μόλις ένα χιλιόμετρο από το μέρος όπου εξαφανίστηκε ο Μπεν.

Η περιοχή, που δεν έχει ερευνηθεί στο παρελθόν, ήρθε στην προσοχή του επικεφαλής αξιωματικού Τζον Κάζινς τον περασμένο Ιούνιο. Πιστεύεται ότι πρόκειται για μια χωματερή για μπάζα που ελήφθησαν από την αγροικία την ίδια ημέρα ή την επομένη της εξαφάνισης του Μπεν.

 

Daily Mail


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.