Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Εθαψαν τον Μπεν ζωντανό κάτω από μπάζα;

8 Οκτωβρίου, 2016 by Σταματίνα

mikros-ben

«Hθελα να ουρλιάξω» όταν έμαθα ότι ο Ντίνο, ο άνθρωπος που κατά ένα σενάριο σκότωσε το τον Μπεν με τον εκσκαφέα του, μετέφερε μπάζα σε άλλο χώρο από αυτόν που χρησιμοποιούσε εκείνη την περίοδο λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση του αγοριού, λέει η μητέρα του μικρού που εξαφανίστηκε πριν από 25 χρόνια στην Κω.

Οι έρευνες των βρετανών ερευνητών συνεχίζονται πλέον και σε χώρο με μπάζα σε απόσταση 1χλμ. από το αγροτόσπιτο στο οποίο έμενε το μικρό αγόρι πριν από 25 χρόνια.  Τη νέα πλήροφορία κατά την Mirror έδωσε ένας νέος μάρτυρας.  Οι αστυνομικοί του Νότιου Γιορκσάιρ εκτιμάται ότι θα περάσουν τις επόμενες 4-5 ημέρες ερευνώντας το σημείο με τα μπάζα.

 

 

«Τρέμω στο ενδεχόμενο να βρίσκεται εδώ. Οι επόμενες ημέρες θα είναι αγωνιώδεις. Η ιδέα ότι είναι θαμμένος κάτω από αυτά τα μπάζα με αρρωσταίνει.

Πίστευα ότι είναι αδύνατο να πονέσει κανείς περισσότερο αλλά κάθε ημέρα γίνεται όλο και πιο επίπονο αυτό το πράγμα» λέει στη Mirror η Κέρι Νίνταμ.  «Δεν είχε ανάγκη να μεταφέρει μπάζα σε αυτό το σημείο ο Μπάρκας. Είχε ήδη έναν χώρο που τα τοποθετούσε. Ο μόνος λόγος για να το κάνει θα ήταν για να κρύψει κάτι» υποστηρίζει η μητέρα του Μπεν.

 

thetoc


loading…

This entry was posted on Σάββατο, 8 Οκτωβρίου, 2016 at 11:09 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply