Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Διαψεύδει ο Καρανίκας ότι έδωσε συνέντευξη – Απειλεί με μηνύσεις

8 Οκτωβρίου, 2016 by Σταματίνα

karan708

Σε διάψευση ότι έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «DownTown» προχώρησε ο Νίκος Καρανίκας. Ο ειδικός σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα τόνισε ότι δεν έδωσε συνέντευξη, όσα ειπώθηκαν ήταν περιεχόμενο ιδιωτικής συζήτησης και ανακοίνωσε ότι προχωρά σε μηνύσεις.

«Ουδέποτε έδωσα συνέντευξη στο περιοδικό DownTown» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Καρανίκας για να προσθέσει: «Το περιοδικό θεώρησε επαγγελματικό να δημοσιεύσει ως “συνέντευξη” μια συζήτηση, για την οποία είχα εξ αρχής και με απόλυτη σαφήνεια ξεκαθαρίσει ότι είναι ιδιωτική».

«Επειδή αυτό, εκτός από αντιδεοντολογικό, είναι και παράνομο, έχω ήδη ενημερώσει το περιοδικό, αλλά και την συντάκτρια, ότι σκοπεύω να κινηθώ δικαστικά. Αρκετά με τον κανιβαλισμό» καταλήγει στη δήλωσή του.

Ο κ. Καρανίκας, σύμφωνα με όσα μετέφερε το Down Town, που υποστηρίζει ότι η συνέντευξη δόθηκε εν γνώση του, ανέλυσε γιατί η αγαπημένη του παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη παραμένει τόσα χρόνια στην κορυφή τονίζοντας «Είναι όμορφη, ευγενική, διακριτική, δεν κουτσομπολεύει και δεν προσβάλλει ποτέ κανέναν άνθρωπο. Δεν είμαι ο μόνος που εξέφρασα δημόσια τον θαυμασμό μου στην Ελένη Μενεγάκη. Όλη η Ελλάδα την αγαπά. Αν ανοίξει κάποιος έναν κατάλογο και πληκτρολογήσει τυχαία ένα όνομα, εννιά στους δέκα θα απαντήσουν ότι είναι φαν της. Οι Κινέζοι λένε το εξής: υπάρχει η ευφυΐα του στρατηγού και αυτή αναπτύσσεται στη φάση του πολέμου. Όπως βλέπετε, εκτός από το να παρακολουθώ Μενεγάκη, διαβάζω κινέζικη φιλοσοφία και στρατηγική. Η Μενεγάκη, λοιπόν, είναι ένας στρατηγός της τηλεόρασης. Υπάρχει ο πόλεμος των αριθμών και τον κερδίζει. Και καθώς είναι ενταγμένη σε αυτόν τον πόλεμο, αναπτύσσει μια ευφυΐα. Είναι η ευφυΐα του στρατηγού. Πιστεύω ότι θα βρίσκεται στην τηλεόραση μέχρι τη μέρα που θα βαρεθεί η ίδια».

iefimerida

This entry was posted on Σάββατο, 8 Οκτωβρίου, 2016 at 10:17 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply